Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ  Κ. ΣΟΦΙΑ ΣΑΚΟΡΑΦΑ – ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ «ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ»

Όταν θέλεις να κάνεις κάτι το κάνεις χωρίς δεύτερη κουβέντα. Τι σημασία έχει αν είσαι κοντά ή μακριά η διάθεση μετράει.

Με το που πληροφορήθηκε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Σοφία Σακοράφα ότι συγκεντρώνονται τρόφιμα -για καλό σκοπό- ήρθε στο Καυτανζόγλειο για την προγραμματισμένη συγκέντρωση κουβαλώντας τις σακούλες με τη δική της προσφορά σε τρόφιμα.

Ευχαριστούμε την κ. Σακοράφα για τη διάθεσή της να βοηθήσει το «ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ» και με αυτή της τη χειρονομία  να επιβεβαιώσει τον «άνθρωπο» όπως τον γνωρίσαμε ως αθλήτρια πολλά χρόνια πριν.

Ευελπιστούμε να ακολουθήσουν το παράδειγμα της κ. προέδρου και άλλοι φίλοι του αθλητισμού και όλοι μαζί να μπορέσουμε να δώσουμε λίγη χαρά στους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας.

 

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Στη συνέχεια όλοι μαζί ανεβήκαμε στην αίθουσα Τύπου του Καυτανζογλείου όπου για τρεις ώρες ακούστηκαν: Οι τοποθετήσεις της προέδρου κ. Σακοράφας Σοφίας και των παρόντων μελών του Δ.Σ. και επιτελικών του ΣΕΓΑΣ κ.κ. Κεντέρη Κώστα, Παπακώστα Λάμπρο, Μελέτογλου Χρήστος, Λιούμπας Γιάννης, Παπαδόπουλος Χρήστος,  Γιατρουδάκης Γιώργος και Χατζηβασιλείου Χρήστος.

Παρόντες στη συγκέντρωση ο πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης καθώς και προπονητές όλων των ηλικιών.

Ακολούθησαν ερωτήσεις, τοποθετήσεις, προτάσεις μέχρι και αντιπαραθέσεις  (από όλα είχε η συνάντηση) των παρόντων προπονητών κυρίως για θέματα  που απασχολούν το στίβο της Θεσσαλονίκης αλλά και επί θεμάτων που άπτονται  όλων των πτυχών του οικοδομήματος που ακούει στο όνομα ΣΕΓΑΣ.

Δε στοχεύουμε να κάνουμε δημοσιογραφικό ρεπορτάζ για τα θέματα της συνάντησης. Αφήνουμε να ασχοληθούν με αυτά οι «καθ’ ύλην αρμόδιοι» μη τους φάμε και το ψωμί και τρέχουν στο «ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ»
(Για να μην ξεχάσετε το σακουλάκι με τα τρόφιμα τη Δευτέρα, όσοι ακόμη δεν φέρατε)!

print

Written by