ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.12.21 – ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ»

Με την ευαισθητοποίηση ατόμων από όλους τους συλλόγους της Θεσσαλονίκης, το καρότσι με τα τρόφιμα πήρε και γεμίζει. Η αλήθεια είναι ότι όσο περνούν οι μέρες τόσο περισσότεροι «το θυμούνται» και φέρνουν ή στέλνουν το σακουλάκι τους με τα τρόφιμα. Η ημερομηνία που είχε οριστεί (η 15 Δεκεμβρίου) έφτασε και αύριο Τετάρτη θα είναι η τελευταία ημέρα* που το καρότσι του «Δωρεάν Παντοπωλείου» θα βρίσκεται στην είσοδο του Σταδίου για όποιον θελήσει να φέρει τη δική του συνδρομή.

* ΠΡΟΣΟΧΗ!    Μετά από αίτημα συναδέλφων, το καρότσι θα παραμείνει στην είσοδο του Σταδίου μέχρι και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.12.21 

Στη συνέχεια τα συγκεντρωθέντα τρόφιμα θα δοθούν σε “κοινωφελή ιδρύματα” τα οποία έχουν προταθεί ή θα προταθούν. (Θα υπάρξει ενημέρωση για το πού παραδόθηκαν τα συγκεντρωθέντα).

ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ όσους βοήθησαν ώστε η ιδέα του «ΚΙΝΗΤΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ» να γίνει πράξη και με τη βοήθεια όλων να προσφέρουμε αυτά τα ελάχιστα στους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας.

Ακόμη και όσους σκέφτηκαν να βοηθήσουν αλλά τελικά δεν το έκαναν πράξη -δεν πειράζει- υπάρχουν παντού ευκαιρίες που μπορούμε να βοηθήσουμε, αρκεί να ρίξουμε μια ερευνητική  ματιά γύρω μας και θα ανακαλύψουμε ότι η καθημερινότητα δεν είναι για όλους ρόδινη. Το ελάχιστο περίσσεμα κάποιας οικογένειας μπορεί να αποτελεί ουσιαστική βοήθεια για κάποια άλλη, ας έχουμε το νου μας και ας είμαστε σε ετοιμότητα να αρπάξουμε την ευκαιρία για διακριτική βοήθεια όπου οι κεραίες μας λαμβάνουν ανάλογα σήματα «ανάγκης».

Κινήσει ανάλογες -που μας ενώνουν– θα πρέπει να είναι ο στόχος των διαφόρων μικρόκοσμων του αθλητισμού όπως των ανθρώπων του στίβου που δραστηριοποιούμαστε στο Καυτανζόγλειο και όχι μόνον. Θα πρέπει να έχουμε την ωριμότητα να βάλουμε στην άκρη τις όποιες  διαφορές μας, που είναι φυσιολογικό να υπάρχουν και τουλάχιστον τις Άγιες ημέρες ή και όταν πρόκειται για το “κοινό καλό” να γινόμαστε όλοι μία οικογένεια.

Ευχαριστούμε όσους με τον έναν ή τον άλλον τρόπο βοήθησαν και ευχόμαστε σε όλες τις οικογένειες ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ

ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

print

Written by