ΤΕΤΑΡΤΗ 22.12.21 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΕΜΠΤΗ 23.12.2021

Τα γκρουπ των Ακαδημιών ετοιμάζονται για τη ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 2021 που περιλαμβάνει δύο φάσεις.

Η ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ θα γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 22.12.21 στις 19:00 την ώρα της προπόνησης.
Τα παιδιά των Ακαδημιών θα φέρουν από ένα δωράκι το καθένα (κατά προτίμηση unisex), το οποίο θα τοποθετήσουν μαζί με τα δωράκια των άλλων αθλητών.
Θα ακολουθήσει η προπόνηση που θα περιλαμβάνει διάφορα  παιχνίδια και σκυταλοδρομίες και στο τέλος με τη βοήθεια του Αι Βασίλη που θα έρθει ειδικά για τη γιορτή του ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα μοιραστούν τα δωράκια των παιδιών.
[Γονείς και κηδεμόνες, όσοι τουλάχιστον είστε κοντά μας και διαβάζετε αυτές τις γραμμές, μην ξεχάσετε να δώσετε στον μπόμπιρά σας ένα δωράκι ώστε στη μοιρασιά όλα τα παιδιά να πάρουν από ένα. Θα φροντίσουμε βέβαια να έχουμε μερικά δωράκια παραπάνω -μήπως κάποιο παιδί έρθει χωρίς δωράκι- αλλά το καλύτερο θα είναι ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΩΡΑΚΙ ώστε στη μοιρασιά να φτάσουν για όλα τα παιδιά].

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ -ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-,  που  ετοιμάζεται από καιρό σε συνεργασία των γονέων και κηδεμόνων των αθλητών, των  προπονητών μας και Φίλων του συλλόγου.  Οι  πρωταγωνιστές στο βίντεο θα είναι τα παιδιά των Ακαδημιών με αισθητή τη συμμετοχή των ενηλίκων αθλητών αλλά και των προπονητών τους.
Σε αυτό τα παιδιά Θα απαγγείλουν ποιήματα , θα τραγουδήσουν, θα παρουσιάσουν σκετς, θα ανταλλάξουν δώρα, και πολλά άλλα.
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 23.12.2021 στο κανάλι του Ανδρέα Χατζηδήμου με τίτλο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 2021 ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Πρόσβαση στο «κανάλι του Ανδρέα» μπορείτε να αποκτήσετε από το σύνδεσμο που θα βρείτε στο τέλος του κειμένου).
Η πρεμιέρα θα γίνει την Πέμπτη στις 7:30μμ. Η γιορτή (το βίντεο) θα παραμείνει στο κανάλι από όπου θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε οποιαδήποτε ώρα!

 

Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ
Λόγω των μηχανημάτων και των γνώσεων που απαιτούνται για  τη δημιουργία ενός τέτοιου «έργου», να συνδεθούν όλα τα βίντεο των παιδιών σε ένα ολοκληρωμένο έργο, ζητήσαμε τη βοήθεια του γνωστού εθελοντή και Φίλου του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Ανδρέα Χατζηδήμου.

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ
Ο Ανδρέας που μας βοήθησε τόσες φορές στη διοργάνωση των αγώνων ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ» ΚΑΙ «ΡΗΓΕΙΑ» αλλά και με τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του 2020, διαθέτει ένα διαδικτυακό κανάλι το οποίο αξίζει να επισκεφτείτε.

Το διαδικτυακό κανάλι του Ανδρέα ξεκίνησε πέρυσι μέσα στην καραντίνα με τη λογοτεχνία, ανεβάζοντας καθημερινά μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία από κλασικούς συγγραφείς!

Σκοπός του καναλιού είναι να φέρει την κλασική λογοτεχνία κοντά σε όλους εμάς, μέσα από ένα πιο σύγχρονο μέσο και να προσφέρει συντροφιά σε όποιον θέλει να δει ή και μόνο να ακούσει τα λογοτεχνήματα τα οποία διαβάζει ο ίδιος.  Αυτό μπορεί να γίνει, κατά τη διάρκεια της οδήγησης, της ενασχόλησης με κάποια χειρωνακτική εργασία ή την ώρα μιας άλλης ασχολίας που επιτρέπει την ακοή τέτοιων λογοτεχνημάτων.
Αποτελεί σημαντική «παρέα» σε ηλικιωμένους που την έχουν τόση ανάγκη, πύλη γνωριμίας με τα κλασικά αριστουργήματα για μικρούς και μεγάλους αλλά και ευχάριστη συντροφιά σε ανθρώπους με προβλήματα όρασης.

Στη συνέχεια ξεκίνησε την συλλογή «365 ποιήματα» από την 1-1-2021 ανεβάζοντας κάθε μέρα από ένα ποίημα Ελλήνων ή ξένων μεγάλων ποιητών κάθε εποχής όπως ο Παλαμάς, ο Δροσίνης, ο Πολέμης και πολλών άλλων, αλλά και “μικρών” ποιητών μεταξύ των οποίων και κάποιος γνωστός μας που ακούει στο όνομα «Ορεσίβιος». Για να πάρετε μια γεύση της πένας του “Ορεσίβιου” σας περνάω ένα ποίημα που εστάλη μόλις τώρα (21.12.21) για ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Ευχές μυριάδες και ολόψυχες,

ευχές που αμέτρητες θα μένουν.

Να ‘ναι οι στιγμές σας πάντα ολόφωτες

κι «άγγελοι» να τις ομορφαίνουν!

 

Άλλοι μικροί και ζαβολιάρηδες.

Άλλοι λιγάκι πιο μεγάλοι.

Κι οι γελαστοί μα κι οι γκρινιάρηδες.

Ήσυχοι ή φωνακλάδες άλλοι.

 

Όλοι γλυκύτατοι «αχώνευτοι»…

Όλοι «παιδιά»…όλοι παιδιά σας!

Χαρά ουράνια και αιώνια

να πλημμυρίζουν την καρδιά σας!

 

Παράλληλα συνεχίστηκαν οι αναρτήσεις κλασικών διηγημάτων ή και ανάγνωση βιβλίων σε συνέχειες όπως ο «Σέρλοκ Χολμς» του σερ  Άρθουρ Κόναν Ντόιλ, κ.α.

Εκεί μπορούν να ακούσουν και οι μικροί μας αθλητές και φίλοι το κλασικό διήγημα του Κάρλς Ντίκενς με τη γνωστή φιγούρα του γερο-Σκρουτζ και τον τίτλο «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία», αλλά και άλλα κλασικά διηγήματα που προσφέρονται για παιδιά.

Μέσα στον ένα σχεδόν χρόνο που λειτουργεί το κανάλι του η προσπάθεια αυτή είχε μεγάλη αποδοχή με αποτέλεσμα να κοντεύει τους 2.000 συνδρομητές! (Αυτή τη στιγμή είναι στους 1.970 αλλά πολύ σύντομα θα ξεπεράσει τους 2000 με τη συνδρομή των Φίλων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ).

Όποιος θέλει μπορεί να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια και να κάνει ένα βήμα που θα τον φέρει πιο κοντά στον κόσμο της λογοτεχνίας πατώντας «like-Μου αρέσει» και «Subscribe-Εγγραφή» ώστε να ενημερώνεται αυτόματα για τα νέα βίντεο.

Ο Σύνδεσμος για πρόσβαση στο κανάλι του Ανδρέα είναι:

https://www.youtube.com/channel/UC_V5XsB6xeiJRY_ufL37Gvg

print

Written by