“ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ” ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ – ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ 2021 ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Μπορείτε πλέον να δείτε τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή είτε επισκεπτόμενοι το κανάλι του Ανδρέα Χατζηδήμου (το προτείνουμε), αφού μάλιστα μάθαμε ότι είναι πολύ χαρούμενος! που έφτασε και ξεπέρασε τους 2.000 συνδρομητές με τη βοήθεια των μελών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Για πρόσβαση στο κανάλι του Ανδρέα Χατζηδήμου πατήστε ΕΔΩ 

Όποιος θέλει μπορεί να στηρίξει την προσπάθεια του Φίλου και υποστηρικτή του ΑΣ ΡΗΓΑΣ πατώντας «like – Μου αρέσει» στο κανάλι του  και κάνοντας “Εγγραφή – Subscribe” ώστε να ενημερώνεται αυτόματα για τα νέα βίντεο του Ανδρέα.

Το βίντεο θα αρχίζει να παίζει από τις 19:30  (23.12.2021) ετοιμαστείτε, καντε τον καφέ σας και ΧΑΡΕΙΤΕ το. Το να είστε επιεικείς στην κρίση σας για τις φιλότιμες προσπάθειες των μικρών μας αθλητών δεν το ζητάμε θα το κάνετε μόνοι σας … εξάλλου ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ έχουμε …

Ο κ. Ανδρέας Χατζηδήμου, όπως μας υποσχέθηκε, μας έστειλε το σύνδεσμο από τον οποίο μπορεί κανείς να μπει και απευθείας στη γιορτή.

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 2021 – ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

ΟΙ ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ

Όπως σε κάθε εκδήλωση, σε κάθε δραστηριότητα υπάρχουν και «στηρίγματα» που δεν φαίνονται δεν ακούγονται είναι όμως εκεί και συντελούν τα μέγιστα σε κάθε επιτυχία. Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση, και στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ υπάρχουν οι «αφανείς ήρωες».

Δύο από αυτούς μπορείτε να δείτε εδώ στη φωτογραφία.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΟΥΡΟΥΔΕΛΗΣ

Ο ένας είναι ο Αι Βασίλης (κατά κόσμο, κ. Δημήτρης Μουρουδέλης) αθλητής του συλλόγου για πολλά χρόνια και το «10 ΤΟ ΚΑΛΟ»  για όποια ειδική αποστολή θα χρειαστεί. Άλλοτε αθλητής για το εξώφυλλο του Ημερολογίου, άλλοτε Αι Βασίλης και άλλοτε εθελοντής στο σκάμμα ή όπου αλλού χρειαστεί. Βρίσκεται ανάμεσά μας το χαίρεται και με την αύρα του κάνει και όλους εμάς χαρούμενους.

Δημήτρη Μουρουδέλη σε ευχαριστούμε γιατί διακριτικά μεν, με ουσία δε, είσαι παντού και πάντοτε όποτε ο σύλλογος σε χρειάστηκε για κάποια ΕΙΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

ΚΑΡΜΑΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ

Ο άλλος της φωτογραφίας είναι ο Γενικός Αρχηγός του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Σταύρος Καρματζόγλου, ό άνθρωπος που είναι πίσω από κάθε σκέψη και ενέργεια του συλλόγου. Δεν αρκείται στο να είναι παρών και να βοηθάει όπου και όποτε χρειαστεί, ως ασίγαστο πνεύμα συνέχεια κατεβάζει ιδέες της οποίας το χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι –ΓΕΝΙΚΑ- το καλό ΟΛΩΝ των παιδιών το καλό του Αθλητισμού μέσα στον οποίο βλέπει χρυσάφι. Δεν περιορίζεται στο καλό των δικών του αθλητών, βοηθάει παντού όπου του ζητηθεί (και η αλήθεια είναι ότι αρκετές φορές αυτοί που του ζητούν συνέχεια δεν το δικαιούνται, το παρακάνουν). Εκεί όμως ο κ. Σταύρος μας να μη χαλάσει το χατίρι κανενός! αφού είναι για το καλό του αθλητισμού το καλό των παιδιών.

Βλέπει τα πράγματα τόσο καθαρά που θα μπορούσε να είναι ένας «εκπαιδευτικός» που να αφήσει το αποτύπωμά του στην τέχνη του να συνεννοείται με παιδιά και μεγάλους.  Τα βλέπει δε με ανιδιοτέλεια -πάντα για το καλό των παιδιών- αλλά «βλέπει» και μακριά τόσο σε χρόνο όσο και σε βάθος.

Σ’ αυτό ταιριάζουν Καρματζόγλου – Γκοτζαμάνη, που για να είσαι στα πράγματα πρέπει συνεχώς να έχεις ανοιχτές τις κεραίες σου για να αρπάξεις τις ομολογουμένως ωραίες ιδέες τους. Τις περισσότερες φορές τα κάνουν όλα μόνοι τους, αρκεί να πάρουν το Ο.Κ. και στη συνέχεια μένουν πίσω από τη «βιτρίνα» που δίνει το Ο.Κ.

Τουλάχιστον ο υπογράφων όποτε ακούει για ιδέες είτε από την κ. Σοφία είτε από τον κ. Σταύρο η πρώτη αντίδραση είναι ωχ!  «ποιός ξέρει πάλι τι  μας ετοιμάζουν».  Στη συνέχεια όμως και αφού ξεκαθαρίσει το τοπίο, με μόνη δική μας προσφορά τη θετική αντιμετώπιση, τα πράγματα κυλούν αβίαστα εμφανίζοντας στο τέλος ένα απρόσμενο -για όλους εμάς που δεν έχουμε φαντασία- καταπληκτικό και σημαντικό αποτέλεσμα.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
ΠΟΥ ΜΕ τις ιδέες σας «ζούμε» και εμείς.

 

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ 2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 

ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

print

Written by