ΠΡΟΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο «ΝΕΟΣ» ΣΕΓΑΣ – ΑΛΛΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 15 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ

Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΤΟΥ 2020 είναι ο τελευταίος μήνας που πλήρωσε ο ΣΕΓΑΣ αυτά τα ελάχιστα χρήματα που δίνει (200 ευρώ/μήνα στην περίπτωση του ΑΣ ΡΗΓΑΣ) σύμφωνα με την αξιολόγηση του 2019, ως βοήθεια προπονητικού έργου στους συλλόγους. Με άλλα λόγια ο ΣΕΓΑΣ χρωστάει στους συλλόγους 3 μήνες από το 2020 και 12 μήνες του 2021 (σύνολο 15 μήνες)!

Σήμερα μας ενημέρωσε η γραμματεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ για την είσπραξη ενός μηνός του Ιανουαρίου του 2022, με την προσθήκη ότι ο ΣΕΓΑΣ, ο Νέος ΣΕΓΑΣ της κ. Σακοράφα (λες και ο παλιός του Συγχωρεμένου ήταν ξένος), θα προπληρώνει τα όσα δικαιούται ο κάθε σύλλογος.

Εάν είχαν σκοπό να πληρώσουν τα όσα χρωστούν θα ονόμαζαν αυτόν το μήνα που θα πληρώσουν ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2020 και όχι ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ του 2022!

Εάν αυτό δεν είναι ο ορισμός της «κοροϊδίας», πολύ θα ήθελα να μου δώσει κάποιος έναν άλλο ορισμό που θα ταίριαζε καλύτερα στη λέξη.

Α! δεν σας τα είπα όλα, με την ίδια αξιολόγηση (81η θέση) υπάρχει και αύξηση 20,83 ευρώ το μήνα για να καλύψει ο κάθε σύλλογος με άνεση τα έξοδά του!

– Γιατί μας το χαλάτε χρονιάρες μέρες;
Αφήστε μας να περάσουν οι γιορτές με τα λίγα που ξέραμε και μετά μας δίνετε τα δώρα για τον καινούριο χρόνο. Τώρα με την προκαταβολή του μήνα και μάλιστα με αύξηση θα ξεχυθούμε στην αγορά και δε θα μείνει καλούδι που να μην το αγοράσουμε (για το σύλλογο).

Κύριε Μανώλη Πασσά (Ταμίας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ) ετοίμασε τα πορτοφόλια σου έρχονται έσοδα!

 

ΝΕΟΣ ΑΕΡΑΣ ΣΤΟ ΣΤΙΒΟ

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΡΟΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ  – ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑ … ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ!

Ο Κεντρικός ΣΕΓΑΣ προπληρώνει και σύμφωνα με δηλώσεις της κ. Προέδρου, που έγιναν εδώ στη Θεσσαλονίκη, ο οποιοσδήποτε σύλλογος επιθυμεί να ενημερώνεται για τις αποφάσεις των συνεδριάσεων του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, δεν έχει παρά να ζητήσει αντίγραφο των  πρακτικών των συνεδριάσεων (τόση διαφάνεια υπάρχει πλέον στον ΣΕΓΑΣ)!

 

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ της Θεσσαλονίκης όμως όχι μόνο δεν ενημερώνει τα μέλη της (τουλάχιστον τους 18 συλλόγους που έχουν δικαίωμα ψήφου) για την τροποποίηση του Καταστατικού αλλά αρνείται και να κοινοποιήσει το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ στα μέλη της ακόμη και με έγγραφη αίτηση του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (εδώ και πάνω από 5 μήνες)!
Και για να μη μείνει πίσω σε «παροχές» η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης ακόμη και μετά από (8) έγγραφες ενημερώσεις για την επισκευή ενός χαλασμένου στυλοβάτη, στο περίμενε είμαστε!

Τα 8 ε-μαιλ για την επισκευή του στυλοβάτη θα τα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣ. ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΣΦΟΡΟ 2022 Αριστερος στυλοβατης (8 ε-μαιλ).

Μάλλον τα παρακάναμε, έχουμε το θράσος να διορθώνονται οι μικροζημιές στο «πιτς φιτίλι», μόνο με 8 και 10 έγγραφα, ούτε δύο χρόνια δεν πέρασαν! αμάν πια αυτή η βιασύνη μας.

–  Ε! εσείς οι επικοντιστές, ας κάνετε προπονήσεις και ημερίδες με «λάστιχο», ποιοί είστε «ο Ντουπλάντις» που κάνει πάντα προπόνηση με πήχη;

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ 2022 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΚΑΛΗ και «ΤΕΛΕΣΦΟΡΟ» ΧΡΟΝΙΑ 2022 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

print

Written by