ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 30.1.22

Το παιδί που για τον οποιοδήποτε λόγο εμπλέκεται με τον αθλητισμό έχει τα όνειρά του. Η εμπλοκή με τον «αθλητισμό» από μόνη της προσφέρει στον εμπλεκόμενο Αρχές και Αξίες τα οποία θα τον συντροφεύουν στην υπόλοιπη ζωή του, η προσφορά του όμως περιορίζεται στα όσα ο «αθλητισμός» έχει να του προσφέρει.

Στο κυνήγι των ονείρων των παιδιών η αναζήτηση «του αθλήματος» ή εφόσον  μιλάμε για τον Στίβο «του αγωνίσματος» που του ταιριάζει, θα οδηγήσει το παιδί μέχρι … και τα σκαλιά  του «πρωταθλητισμού».

Η έγκαιρη ανίχνευση των «ταλέντων» του ή των «φυσικών προσόντων» με τα οποία είναι προικισμένο το κάθε παιδί, θα το οδηγήσει στη σφαίρα του «ονειρικού» ή στο κυνήγι των ονείρων του που μπορεί να του προσφέρει «ο πρωταθλητισμός».

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ» ΑΝΩΜΑΛΟ ΔΡΟΜΟ

Η συμμετοχή σε ένα περιφερειακό δρόμο «αντοχής» αποσκοπεί στην ανίχνευση των ταλέντων του παιδιού για αγωνίσματα δρόμων αντοχής. Μπορεί στην παρέα του και στην ομάδα του να διακρίνεται κάποιο παιδί στα αγωνίσματα που απαιτούν «Αντοχή» (αερόβια  ικανότητα) αλλά η σωστή αξιολόγηση θα έρθει είτε με το «χρόνο»  που διανύει κάποια δεδομένη απόσταση είτε με την κατάταξη σε αγώνα και με άλλα παιδιά, που διακρίνονται στη δική τους περιφέρεια.

Με δεδομένο ότι στις μικρές ηλικίες αποφεύγονται στις προπονήσεις οι πιέσεις για έναν “καλύτερο χρόνο” που θα είναι συγκρίσιμος με τους χρόνους των άλλων παιδιών, οι δρόμοι αντοχής «περιφερειακός ανώμαλος δρόμος» μπορούν να παίξουν το ρόλο -της πρώτης σοβαρής ένδειξης- ότι το παιδί τα καταφέρνει και στην αντοχή.

Με αυτό το σκεπτικό ο σύλλογος και οι προπονητές του αποφάσισαν, τα παιδιά που διακρίνονται στην αντοχή και επιθυμούν να αγωνιστούν στον ανώμαλο να συμμετέχουν στον περιφερειακό ανώμαλο δρόμο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ της Κεντρικής Μακεδονίας στο Λιτόχωρο (αφού η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης δεν διοργάνωσε ανώμαλο δρόμο -μέχρι στιγμής- πιο κοντά μας π.χ. στον Λαγκαδά).

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ» ΑΝΩΜΑΛΟ ΔΡΟΜΟ

Τα παιδιά (από το 2007 και μεγαλύτερα) που θα δείξουν ότι τους ταιριάζει η αντοχή και θέλουν να ασχοληθούν σοβαρά με την αντοχή, θα μπορέσουν να αγωνιστούν και σε δυσκολότερο αγώνα με τη συμμετοχή παιδιών από όλη την Ελλάδα, που θα γίνει στις 20 Φεβρουαρίου στην Πηγή Τρικάλων. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022
Οι προπονητές σε συνεργασία με τους αθλητές τους θα αποφασίσουν για τη συμμετοχή τους στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΩΜΑΛΟ.

Ο σύλλογος θα στηρίξει την οποιαδήποτε πρόταση των προπονητών του.

 

 

ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ

Τα παιδιά που δηλώθηκαν και μπορούν να αγωνιστούν στο Λιτόχωρο είναι 5 αγόρια και 5 κορίτσια  ΔΗΛΩΣΗ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ (ΑΓΟΡΙΑ) – (ΚΟΡΙΤΣΙΑ).
Υπεύθυνος προπονητής που θα συνοδέψει την αποστολή ορίζεται ο κ. Τοσίδης Λάζαρος 6995714747.
Ανάλογα με τους γονείς που επιθυμούν να ταξιδέψουν στο Λιτόχωρο, για να δουν τα παιδιά τους να αγωνίζονται, θα καθοριστεί και ο τρόπος μετάβασης και επιστροφής των παιδιών στο Λιτόχωρο.

Παρακαλούμε τους γονείς και κηδεμόνες που επιθυμούν να συνοδέψουν τα παιδιά τους να το δηλώσουν στον κ. Τοσίδη ή στον κ. Κατσίκα ώστε να ρυθμίσουμε τον τρόπο μετάβασης με Ι.Χ. και επιστροφής ΤΩΝ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.
Το Σάββατο 29.1.22 το μεσημέρι, θα ανακοινωθεί (εδώ σε αυτό το άρθρο, παρακάτω)το πώς θα ταξιδέψει και πώς θα γυρίσει το κάθε παιδί από το Λιτόχωρο (όνομα οδηγού και σημείο αναχώρησης). Υπάρχουν θέσεις για παιδιά που οι γονείς/κηδεμόνες δεν μπορούν να ταξιδέψουν, πρέπει όμως να συνεννοηθούν με τον κ. Τοσίδη Λάζαρο και να ενημερώσουν και τον υπογράφοντα για την ανακοίνωση.

 

ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ – ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

(Περιοχή Ξηροκάμπι)

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

 

 ΩΡΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΕΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
10.30 4.000 μ. – Κ18 (Ανδρών) 2005 – 2006 ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ

ΜΕΤΑΛΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΦΑΡΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

10.55 3.000 μ. – Κ16 (Αγοριών) 2007 – 2008 ΣΟΝΑΫ ΟΡΦΕΑΣ
11.20 2.000 μ. – Κ16 (Κοριτσιών) 2007 – 2008 ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
12.45 1.000 μ . – Κ14 (Κορίτσια) 2009 – 2010 ΣΟΝΑΫ ΝΕΦΕΛΗ
13.15 1.000 μ. – Κ12 (Κορίτσια) 2011-2012-2013 ΣΟΝΑΫ ΑΡΤΕΜΗ

 

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΛΙΤΟΧΩΡΟ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Α/Α ΑΘΛΗΤΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
1 ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΕΛΤΙΟ -ΣΕΓΑΣ
2 ΜΕΤΑΛΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΣΙΔΗΣ

ΤΟΣΙΔΗΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

6995714747

3 ΦΑΡΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΟΣΙΔΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΕΛΤΙΟ-ΑΘΛΗΤΗΣ !
4 ΣΟΝΑΫ ΟΡΦΕΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΓΙΩΒΟΣ -ΣΟΝΑΫ
5 ΣΟΝΑΫ ΝΕΦΕΛΗ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΓΙΩΒΟΥ -ΣΟΝΑΫ
6 ΣΟΝΑΫ ΑΡΤΕΜΗ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΓΙΩΒΟΥ -ΣΟΝΑΫ
7 ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ  

Οι Οδηγοί φροντίζουν για την ώρα αναχώρησης, έτσι ώστε να βρίσκονται στην αίθουσα κλήσεως τουλάχιστον 1 ώρα πριν από την έναρξη του αγωνίσματος.

Οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους και να το καταθέσουν στην αίθουσα κλήσης, το αντίστοιχο πιστοποιητικό για τον Covid-19 ανάλογα με την ηλικία τους (ΑΡΝΗΤΙΚΟ Σελφ τεστ, rapid test  ή βεβαίωση νόσησης σε ισχύ)  και σύμφωνα με το αντίστοιχο υγειονομικό πρωτόκολλο δρόμων σε ανώμαλο δρόμο του ΣΕΓΑΣ.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:    Χωρίς θεωρημένη Κάρτα Υγείας και την επίδειξη του Δελτίου του ΣΕΓΑΣ κανένα παιδί δεν μπορεί να αγωνιστεί (δεν θα του επιτραπεί η συμμετοχή). Την κάρτα Υγείας την έχει ο αθλητής, το Δελτίο αθλητή του ΣΕΓΑΣ θα το προσκομίσει ο συνοδός προπονητής.

Για όσους το ψάχνουν περισσότερο:  ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟ.

print

Written by