ΜΕΓΑΛΩΣΑ – Η ΦΟΡΜΑ ΔΕΝ ΜΕ ΧΩΡΑΕΙ ή ΤΗΝ ΕΧΑΣΑ

Αγαπητοί μου γονείς και κηδεμόνες των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, ας οργανωθούμε σαν «Οικογένεια».

– Πριν αρκετό καιρό μία αθλήτρια που πήρε καινούρια φόρμα, μας έφερε την προηγούμενη καθαρή και διπλωμένη σε πολύ καλή κατάσταση- αφού της  ήταν πλέον μικρή (μήπως και πιάσει τόπο).
– Κάποιοι απρόσεχτοι μπόμπιρες ξέχασαν τη φόρμα τους στο στάδιο και δεν την ξαναζήτησαν … «την έχασαν». (Με την ευκαιρία, “Μπαμπάδες” (ε! κάντε και εσείς κάτι όλα οι μαμάδες …), βάλτε ένα σημάδι κάπου στη φόρμα να τη γνωρίζετε ή γράψτε κάπου το όνομα (τα αρχικά) του παιδιού ώστε να μπορούμε να σας ενημερώσουμε αν την ξεχάσει και μας τη φέρουν στο σύλλογο).

– Συχνά συναντώ παιδιά που προπονούνται χωρίς τη ζακέτα της φόρμας (μόνο με το μπλουζάκι ή και με το μπουφάν) … επειδή μίκρυνε και δεν τον χωράει (τα παντελόνια είναι συνήθως ένα Νο μεγαλύτερα).

Με αυτές και άλλες περιπτώσεις, στο γραφείο του συλλόγου υπάρχουν φόρμες (περισσότερες ζακέτες αλλά και λίγα παντελόνια) κυρίως για μικρές ηλικίες, σε πολύ καλή κατάσταση, τις οποίες μπορούμε να τις δώσουμε (εννοείται δωρεάν) για να βολευτούν κάποια παιδιά αφού κάθε χρόνο ψηλώνουν 10 και 15 πόντους.

Όπως στα αδέλφια μιας οικογένειας όταν η φόρμα μικρύνει για τον μεγάλο μπορεί να τη φοράει ο μικρός κ.ο.κ. έτσι και στο σύλλογο, θεωρούμε τους αθλητές μας ως παιδιά μια μεγάλης οικογένειας που το ένα μπορεί να βοηθήσει το άλλο.

 

Γονείς και κηδεμόνες,

σίγουρα οι φόρμες δεν χαλούν σε ένα και δύο χρόνια (την 1η δική μου φόρμα μπορεί να την έχω πάνω από 6-7 χρόνια, βλέπετε έπαψα να ψηλώνω … τελευταία).

Όσοι αγοράζετε φόρμες επειδή το παιδί σας μεγάλωσε φέρτε μας την παλιά (εφόσον είναι σε καλή κατάσταση και δεν υπάρχει μικρότερο αδεφάκι) μήπως και βολευτεί κάποιο άλλο παιδί μικρότερο.

Από την άλλη, όσοι για τον οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να αγοράζετε κάθε χρόνο φόρμα για τα παιδιά που μεγαλώνουν μπορείτε να τα βολέψετε αλλάζοντας φόρμες – με τη βοήθεια του συλλόγου- [εννοείται, χωρίς να γνωρίζει κανείς την ιστορία κάθε φόρμας].

print

Written by