ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ “Kids’ Athletics” ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΜΕ ΚΕΡΚΙΔΑ

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς και κηδεμόνες που άρπαξαν την ευκαιρία να χαρούν μαζί με τα παιδιά τους μια υπέροχη εμπειρία, να καταγράψουν στο ενεργητικό τους 2 ακόμη ΠΑΤΕΡΟΩΡΕΣ- ΜΗΤΕΡΟΩΡΕΣ από αυτές που κάνουν τη διαφορά στις μικρές ηλικίες των παιδιών μας.

 

Δεν κρατηθήκαμε από το να σας περάσουμε την παρακάτω φωτογραφία (που ξεχώρισε και μας έστειλε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Σωτήρης Μουρουδέλης) πριν να πάρουμε την οποιαδήποτε πληροφορία από την εκδήλωση.

 

Η μικρή αδελφή –υποθέτω- ήρθε προετοιμασμένη να συμπαρασταθεί την  μεγάλη αδελφή –Αλκμήνη- ώστε η ομάδα της να καταφέρει να νικήσει…

Μόνο με τέτοιο πνεύμα συνεργασίας (γονέων– κηδεμόνων και προπονητών-συλλόγου) έρχεται το καλύτερο αποτέλεσμα για τα παιδιά «μας».

Είναι από τις καλύτερες στιγμές  των αγώνων (high lights) που με τόσο μεράκι ετοίμασαν οι προπονητές και προπονήτριες των Ακαδημιών.

Αν θα έβαζα κάτι για να τονίσω τη σοβαρότητα της προετοιμασίας των αγώνων θα ήταν ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ των νικητών.  (Ελπίζω να μας στείλουν ένα αντίγραφο από τα «συλλεκτικά κομμάτια» για να σας το περάσω και να δείτε για τι έργο τέχνης μιλάμε.

 

TO MIKRO REPORTAZ

Σας στέλνω Φώτος από τον χθεσινό αγώνα. Δόξα τω Θεώ όλα πήγαν υπέροχα! Το χαρήκαμε όλοι! Μικροί και μεγάλοι!

Τα αυγουλάκια (μαζί με τα νηστίσιμα γκοφρετάκια για τα παιδιά που νηστεύουν), τα στολίδια και το δίπλωμα έδωσαν έναν πασχαλινό γιορτινό τόνο στην ατμόσφαιρα. Τα πιτσιρίκια μας μπήκαν αμέσως στο κλίμα αφού κάποια από αυτά άρχισαν να τσουγκρίζουν τα σοκολατένια αυγά μετά τη λήξη του αγώνα!

Για την ιστορία νικητές ήταν οι κόκκινοι μετά από σκληρή μάχη αφού σε ένα από τα αγωνίσματα υπήρξε ισοβαθμία!!!

Πάντως για το συγκεκριμένο δίπλωμα να ξέρετε ότι είναι η δεύτερη φορά που το χρησιμοποιούμε. Η πρώτη ήταν λίγο πριν τον COVID,  που είχαμε κάνει κάτι αντίστοιχο. Όπως και να ‘χει χαίρομαι πάρα πολύ που σας άρεσε!

Αυτό όμως που κάναμε για πρώτη φορά και το χαρήκαμε όλοι ήταν η κλήρωση για τις δύο λαμπάδες Α.Σ. ΡΗΓΑΣ!!! Μια για αγόρια και μία για κορίτσια!

Νικητές στην κλήρωση η Ελένη Τσάλιου και ο Αλέξανδρος Κοκκαλά. Φυσικά στην φωτογραφία με τους νικητές είναι μαζί και ο μικρός αδελφός του Αλέξανδρου, ο Κωστής, που ποτέ δεν αφήνει μόνο τον μεγάλο αδελφό του…. τον προσέχει σαν τα μάτια του!

Παρόντες στην εκδήλωση εκτός από τους προπονητές κ. Σοφία, κ. Βιργινία, κ. Γιάννη και κ. Μανώλη ήταν και ο πρόεδρος κ. Σωτήρης Μουρουδέλης και ο Γενικός Ατχηγός κ. Καρματζόγλου Σταύρος. Από γονείς και κηδεμόνες σχεδόν όλοι.

print

Written by