ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΝΤΟΥΓΚΟΥ – ΑΞΙΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ

Συγχαίρουμε τους δύο εκπροσώπους του συλλόγου που αγωνίστηκαν στην Γ΄ Φάση (Τελική) των Πανελληνίων Σχολικών αγώνων και τα κατάφεραν περίφημα.

Ο Χατζημιχαηλίδης Δανιήλ-Φίλιππος (2004) αγωνίστηκε στα 400 μ. Αγοριών.
Το πρωί αγωνίστηκε στον προκριματικό όπου με 51”21 (δεύτερος στη σειρά του) πέρασε στον τελικό. Το απόγευμα στον Τελικό με 50”63 κατετάγη 3ος (επίδοση πολύ κοντά στο ατομικό του ρεκόρ) αλλά το σημαντικό είναι η 3η θέση που του δίνει τα μόρια για τις μεθαυριανές εξετάσεις του για το Πανεπιστήμιο.

Η δεύτερη εκπρόσωπος που επίσης τα πήγε περίφημα είναι η Ντούγκου Βεατρίκη-Καλυψώ (2006) που  αγωνίστηκε στα 100μ Εμπ.
Το πρωί αγωνίστηκε στον προκριματικό όπου με 15”14 κατάφερε να περάσει στον τελικό. Το απόγευμα στον τελικό με 14”88 κατετάγη 5η. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βεατρίκη είναι πρώτη Λυκείου και έχασε μόνον από αθλήτριες που είναι μεγαλύτερες κατά 1 και 2 χρόνια. Ευχόμαστε να είναι γερή και με τη σοβαρή δουλειά που κάνει σε ένα από τα επόμενα δύο χρόνια να είναι και αυτή στην προνομιούχο τριάδα των Σχολικών  που οδηγεί σε «μόρια» για τις σπουδές της.

Βέβαια όλοι οι αθλητές μπορούν και από τα Πανελλήνια πρωταθλήματα του ΣΕΓΑΣ να κερδίσουν «μόρια» για τις σπουδές τους αρκεί να καταφέρουν να διακριθούν καταλαμβάνοντας μία από τις τρεις προνομιούχες θέσεις.  Και οι δύο το μπορούν και γιατί όχι να τα καταφέρουν και σε αγώνες του ΣΕΓΑΣ.

Μπράβο στον Δανιήλ και στη Βεατρίκη, μπράβο και στον προπονητή τους κ. Τοσίδη Λάζαρο που κατάφεραν με σοβαρή δουλειά να διακριθούν, με τον Δανιήλ να πετυχαίνει και το στόχο του αφού είναι Γ΄ Λυκείου και αγωνίστηκε τελευταία φορά σε Σχολικούς.

Συγχαίρουμε τον Δανιήλ και Βεατρίκη  και ευχόμαστε «υγεία και καλή συνέχεια» τόσο στον αθλητισμό όσο και στις σπουδές σας.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

print

Written by