ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ Α/Γ

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Τα διασυλλογικά πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών είναι ο βασικός πυρήνας αξιολόγησης των σωματείων. Όσοι αθλητές/τριες αγωνίζονται σε αυτά, συμμετέχουν στην προσπάθεια αξιολόγησης του σωματείου στο οποίο είναι εγγεγραμμένοι.

Όσοι από τους αθλητές/τριες  πιάσουν τα «όρια βαθμολόγησης των Διασυλλογικών» προσφέρουν βαθμούς αξιολόγησης στο σύλλογό τους (ανάλογους με την κατάταξή τους).

Όσοι  δε τα καταφέρουν καλύτερα και  πιάσουν τα «όρια συμμετοχής στα Πανελλήνια πρωταθλήματα» έχουν ακόμη μία ευκαιρία να αγωνιστούν σε αξιολογούμενο αγώνα -στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα- και να προσφέρουν και άλλους βαθμούς.

Όσοι αγωνίζονται αλλά δεν πιάσουν τα «όρια βαθμολόγησης» κανένας δεν τους κατηγορεί· προσπάθησαν και πέτυχαν επιδόσεις ανάλογες με το χρόνο προπόνησής τους,  με τα προσόντα τους  ή την έμφαση που δίνουν στην προπόνηση. Αν κρίνουν ότι δεν προσπάθησαν «σοβαρά» είναι στο χέρι τους την άλλη φορά να παρουσιαστούν καλύτεροι.

Όσοι όμως για τον οποιοδήποτε λόγο (πλην ανωτέρας βίας ή τραυματισμού) δεν προσέρχονται να αγωνιστούν -ενώ μπορούν- χάνουν τη μοναδική (για κάποιους) ευκαιρία να προσφέρουν αγωνιστική στήριξη στο σύλλογό τους.

 

Και καλά για όσους είναι καινούριοι με μικρό χρόνο προπόνησης που οι επιδόσεις τους είναι μακριά από τα όρια βαθμολογίας, αυτούς μπορούμε να τους δικαιολογήσουμε –δεν ήταν έτοιμοι, δεν είχαν το χρόνο να πλησιάσουν τα «όρια βαθμολόγησης». Ούτως ή άλλως ήταν δύσκολο να βαθμολογηθούν!

Όσοι όμως έχουν τα «όρια βαθμολόγησης» και παρόλα αυτά δεν συμμετέχουν στα διασυλλογικά πρωταθλήματα για -μη σοβαρούς λόγους- …  με το μυαλό να εστιάζει πάντα στο ότι «οι σύλλογοι, όπως και ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ και όχι Ιδιωτικά Γυμναστήρια, ας σκεφτούν οι ίδιοι … «ποια είναι η δική τους προσφορά στο σύλλογο…».

 

Από την άλλη, έχουμε αθλητές και αθλήτριες που χρόνια τώρα προσπαθούν και προσφέρουν αγωνιζόμενοι για δεκαετίες… Σε αυτή την κατηγορία μπορούμε να εντάξουμε τους : Παπαγεωργίου Κώστα, Κατσάλη Ευάγγελο (που αγωνίζονταν μέχρι τα τελευταία χρόνια) και τους  Ευαγγέλου Μάριο, Γεωργιτσέλη Γιώργο, Μακρή Χρυσούλα, Πατσουκάκη Δημήτριο,  Μπέλο Θεοφάνη, Μουρουδέλη Δημήτρη, Θεοδωρίδου Μαρκέλλα, κ.α. που συνεχίζουν να αγωνίζονται.

 

Ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ τους αθλητές που τολμούν να αγωνίζονται ακόμη και χωρίς συστηματική προπόνηση δίνοντας έτσι το παράδειγμα για τις νέες γενιές των αθλητών. Το παράδειγμά τους δείχνει ότι ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής και θα πρέπει να νοιώθουν υπερήφανοι και ευλογημένοι όσοι καταφέρνουν να κάνουν αυτό που αγαπούν για όσα χρόνια τους επιτρέπει η ψυχική τους διάθεση αλλά και η φυσική τους κατάσταση για την οποία φροντίζουν … σοβαρά.

 

Τελική δήλωση ΑΣ ΡΗΓΑΣ

(Α) 1_2 ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 2022

(Γ) ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 2022

 

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ – ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

 

print

Written by