ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΕΚΣΘ ΝΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΙ  ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ

Το ακούσαμε και αυτό!  Το ενημερωτικό «σεμινάριο» το σχετικό με τους Κανονισμούς Στίβου που ισχύουν σήμερα, που μας ζήτησε η πρόεδρος του Συνδέσμου Επισήμων Κριτών Στίβου Θεσσαλονίκης κ. Κράντα Αντωνία και δεχτήκαμε να το κάνουμε … τελικά δεν θα γίνει!

Σήμερα το απόγευμα-βράδυ  20:54 δεχτήκαμε ένα τηλεφώνημα από την πρόεδρο του ΣΕΚΣΘ  κ. Κράντα Αντωνία που μας ανακοίνωσε ότι «το επιμορφωτικό σεμινάριο» για κάποιο λόγο ματαιώνεται.

Η πρόεδρος «Δέχτηκε επίθεση» από άγνωστο σε εμάς φορέα, γιατί  πήρε την πρωτοβουλία να επιμορφώσει τους Κριτές του Συνδέσμου του οποίου έχει την ευθύνη και μάλιστα υποχρεώθηκε και στον υπογράφοντα να το παρουσιάσει.

Το ότι ο υπογράφων επί 10 ημέρες ετοιμάζει το Power Point προσθέτοντας όλες τις τροποποιήσεις του Κανονισμού δεν μας απασχολεί καθόλου. (Μέχρι και τα  χθεσινά  κατορθώματα του εφόρου στο άλμα σε Μήκος στο «Διεθνές»! μίτινγκ της Καλλιθέας συμπεριλάβαμε (για να μην ξαναγίνουν) που έδωσε έγκυρο ένα καταφανέστατα άκυρο άλμα  το οποίο απαθανάτισε και η TV και  που έριξε στα τάρταρα την αξιοπιστία του Διεθνούς Μίτινγκ της Καλλιθέας.

Εκείνο που μας απασχολεί είναι το κύρος του προεδρείου του ΣΕΚΣΘ που ούτε λίγο ούτε πολύ τους λένε, αυτοί που τους απαγόρευσαν να κάνουν το «ενημερωτικό σεμινάριο», ότι δεν έχουν το δικαίωμα να φροντίζουν για την επιμόρφωση των μελών του Συνδέσμου τους.

Αν στους επόμενους αγώνες οι κριτές εμφανιστούν ανενημέρωτοι αφού οι καινούριοι κανονισμοί έκδοσης 2022 είναι μόνον στα Αγγλικά ποιος θα φταίει;

Εκτός και αν «ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ» θέλουν να γίνονται τα χάλια που βλέπουμε στα διάφορα Μίτινγκ, τα οποία όμως οδηγούν σε καλές επιδόσεις και «επιτυχία» της διοργάνωσης (τι σημασία έχει αν είναι άκυρα τα άλματα ή ο αέρας είναι πάνω από 2μ. αλλά γράφεται στο πινάκιο άλλο νούμερο… για να μετρήσει το ρεκόρ, κ.α. );

Το παράξενο είναι ότι, όταν κάθε 3-4 χρόνια γίνεται Σχολή Κριτών μας ζητούν φιλικά να διδάξουμε στους Νέους Κριτές τους Κανονισμούς.  Τώρα που θελήσαμε να ενημερώσουμε τους ανενημέρωτους μετά από παράκληση του προεδρείου του ΣΕΚΣΘ, ποιοι είναι αυτοί που δεν το επιτρέπουν στο προεδρείο του ΣΕΚΣΘ;

Πρέπει να μας πείτε  κ. Κράντα Αντωνία το ποίοι και το γιατί;

 Περιμένουμε να το πείτε Δημόσια έχετε υποχρέωση τουλάχιστον για τις ώρες που ξοδέψαμε για να σας κάνουμε τη χάρη που μας ζητήσατε.

Να είστε όλοι καλά

Με τιμή

Φώτιος Κατσίκας

print

Written by