ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΓΙΟΡΤΗ -ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΗΞΗ- ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ και ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ &  «ΠΟΙΗΣΗΣ ή  ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ»

Οι προπονήσεις των Ακαδημιών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα συνεχιστούν μέχρι και το τέλος Ιουνίου.  Επειδή όμως για αρκετά παιδιά, με το τέλος των σχολείων ξεκινούν οι καλοκαιρινές τους διακοπές, αποφασίσαμε να κάνουμε τη ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ αρκετά  πριν από τη λήξη των προπονήσεων ώστε να εξασφαλίσουμε την παρουσία όλων των παιδιών.

H ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Στή γιορτή μπορούν να έρθουν και παιδιά που δεν είναι γραμμένα στο σύλλογο, (φίλοι, γνωστοί, συμμαθητές των αθλητών μας ή και μικρότεροι αθλητές και αθλήτριες), που σκέφτονται να δοκιμάσουν το Στίβο  την νέα χρονιά (από το Σεπτέμβριο του 2022).. Ελάτε, για να πάρετε μιαν ιδέα από το κλίμα του συλλόγου και κυρίως ελάτε με διάθεση να αγωνιστείτε, να παίξετε και να … βραχείτε!

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ:
Η ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ των ακαδημιών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα γίνει την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022.
Ώρα προσέλευσης για ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ 18:45.
Σημείο συνάντησης μπροστά από το κυλικείο του Καυτανζογλείου.
Η διάρκεια της εκδήλωσης θα είναι περίπου 2 ώρες.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον περιμετρικά του σταδίου χώρο μπροστά στην είσοδο του  Κ3 (Κλειστό προπονητήριο), ώστε οι γονείς και κηδεμόνες να μπορούν να απολαύσουν από κοντά τα «καμάρια μας»!
Η ΓΙΟΡΤΗ θα περιλαμβάνει ένα ατομικό αγώνισμα, σκυταλοδρομίες, παιχνίδια νερού και πολλές εκπλήξεις, για κάθε ηλικιακό γκρουπ.

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ «Ο ΣΤΙΒΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ».

Όταν οι προπονήτριες -προπονητές των Ακαδημιών βάλουν κάτι στο μυαλό τους η υλοποίησή του είναι μονόδρομος (αν θέλουμε να έχουμε την ησυχία μας)!
Μας γράφουν:
“Τώρα που ξαναβρίσκουμε τους ρυθμούς μας είναι ιδανική συγκυρία για να επαναφέρουμε τον διαγωνισμό ζωγραφικής που κάνουμε παραδοσιακά στο σύλλογο λίγο πριν τη λήξη του έτους.”

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όλα τα παιδιά των ακαδημιών του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ χωρίς όμως να αποκλείει και τα έργα των μεγαλύτερων αθλητών μας, τα οποία όταν τα λαμβάνουμε μας χαροποιούν ιδιαίτερα! (Τα έργα των μεγαλύτερων αθλητών είναι εκτός συναγωνισμού).
Το θέμα τους διαγωνισμού είναι «Ο Στίβος και το Ευ Αγωνίζεσθαι».
Έργα θα γίνονται δεκτά μέχρι και την προπόνηση της Δευτέρας 6-6-22.

 

 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΠΟΙΗΣΗΣ ή ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ»

Για τον δεύτερο διαγωνισμό μας γράφουν:
«Είναι αρκετά “τολμηρό» και δεν ξέρουμε αν θα πετύχει αλλά και ένα παιδί να τολμήσει να λάβει μέρος θα είναι επιτυχία!
Οι αθλητές μας μπορούν να φέρουν ένα δικό τους ποίημα (με μέτρο και ομοιοκαταληξία ή πιο ελεύθερο) ή ένα μικρό λογοτεχνικό κείμενο- μια ιστορία  (μέχρι μία σελίδα).
Το θέμα του διαγωνισμού της «ΠΟΙΗΣΗΣ ή ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ» ταυτίζεται με αυτό του διαγωνισμού ζωγραφικής και είναι «Ο Στίβος και το Ευ Αγωνίζεσθαι».
Κάποιες ιδέες που θα μπορούσαν να εμπνεύσουν τους μικρούς μας «συγγραφείς» είναι:

«Η Χαρά της άθλησης»
«Μια ξεχωριστή μέρα στην προπόνηση».
«Οι Αρχές και οι Αξίες που διδασκόμαστε μέσα από τον αθλητισμό»

Έργα θα γίνονται δεκτά μέχρι και την προπόνηση της Δευτέρας 6-6-22.

 

Για τους νικητές των Διαγωνισμών θα υπάρξουν βραβεία, τα οποία με μεγάλη προσοχή θα επιλέξουν οι προπονητές των ακαδημιών (ας προσέχατε)!

print

Written by