12”26 ΣΤΑ 100μ Η ΒΕΑΤΡΙΚΗ ΝΤΟΥΓΚΟΥ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ 4.6.22

  Βελτιώνεται σε κάθε κούρσα η Βεατρίκη Ντούγκου με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνουμε να διορθώνουμε τα ρεκόρ του συλλόγου. Σήμερα (4.6.22) στο Κιλκίς στα «11α ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» η Βεατρίκη (2006) τρέχοντας με τις Γυναίκες έκανε 12”26 (+0,4) στα 100μ., επίδοση που την κατέταξε στην (4η) θέση. Στη διπλανή φωτογραφία η αντίδραση της Βεατρίκης μόλις άκουσε το 12″26 ενώ κυνηγούσε επίδοση 12″25 που είναι το “ΟΡΙΟ” για τα μεγάλα Σαλόνια. Όπως βλέπετε στον αθλητισμό και το εκατοστό του δευτερολέπτου μπορεί να σε κάνει να “τραβάς τα μαλλιά σου”!

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

Η Βεατρίκη όμως έχει αρκετές ευκαιρίες για να το πετύχει και η πρώτη (σύμφωνα με προφορικές ενημερώσεις των υπευθύνων) θα είναι για τη Βεατρίκη το ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ πρωτάθλημα Κ18 που θα γίνει το Σάββατο 11.6.22 στο Bari  του Μαυροβουνίου και που για πρώτη φορά η Βεατρίκη θα φορέσει το Εθνόσημο και θα αγωνιστεί για την ΕΛΛΑΔΑ.
Ευχόμαστε στη Βεατρίκη και σε όλα τα παιδιά που προσπαθούν, πάντα επιτυχίες και να χαίρονται τη διαδρομή του αθλητικού τους ταξιδιού γιατί τελικός προορισμός δεν υπάρχει. Πάντα στοχεύουμε υψηλότερα και χαιρόμαστε τη ΔΙΑΔΡΟΜΗ τον κάθε αγώνα και χτίζουμε το μέλλον μας με πρώτο και σημαντικό μέλημα ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΙΛΟΥΣ. (Βεατρίκη, από κάθε αγώνα στο εξωτερικό θα φέρνεις τα στοιχεία τουλάχιστον ενός αθλητή/τριας με τον οποίο βρέθηκες κοντά και ανταλλάξατε απόψεις ή και κονταροχτυπηθήκατε για τη νίκη στον αγώνα. Καλή επιτυχία στο υπέροχο αλλά και απαιτητικό ταξίδι του Πρωταθλητισμού.

Με ρεκόρ συνέχισε και η Μελίνα-Γεωργία Σπήλιου που πέρασε τα 3.20 στο επί κοντώ.

Το ίδιο έκανε και ο Θοδωρής Φαρλαλής αφού στα 100μ. τα έτρεξε σε 11”68 (είχε 11”69) και στα 200μ. έκανε 23″71 (είχε 23″98).

Η Μαρκέλλα Θεοδωρίδου  πέρασε το 3.60 και έδειξε ότι είναι θέμα ημερών ένα ρεκόρ καλύτερο από το ατομικό της (έχει 3.80).

Όλα τα αποτελέσματα  εδώ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΙΛΚΙΣ 2022

Φωτογραφίες από τον πανταχού παρόντα επίσημο φωτογράφο του συλλόγου κ. Μυρτάι Ντοριάν θα περάσουμε αργότερα. Στο Κιλκίς εμφανίστηκε το δίδυμο Ντοριάν Μυρτάι και Κωνσταντίνος Καζαντζής, που από ότι φαίνεται μοιράζονται το ίδιο χόμπι. Μέχρι να έχουμε τις φωτογραφίες ποιότητες σας περνώ μερικές που τράβηξα εγώ από την κερκίδα.

print

Written by