ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ – Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ

Οι προπονητές των Ακαδημιών μας έστειλαν μιαν υπέροχη φωτογραφία με το «καμάρι του Καυτανζογλείου» τον Στέλιο Μαλακόπουλο καθισμένο ανάμεσα στα παιδιά και “πέντε γραμμές” για να μας ενημερώσουν για τη συνάντηση. Αφού οι «πέντε» αυτές γραμμές είναι τόσο περιεκτικές η οποιαδήποτε δική μας προσθήκη είναι περιττή.

 

 

Μας γράφουν οι προπονητές μας:

«Σήμερα εκεί που κάναμε την πρόβα μας για τα τραγούδια της γιορτής πέρασε από δίπλα μας ο Στέλιος Μαλακόπουλος, ο τόσο καταξιωμένος αλλά και τόσο προσιτός σε όλους ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ.
Είπαμε να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία, τον σταματήσαμε και του ζητήσαμε να έρθει κοντά μας για να τον γνωρίσουν τα παιδιά μας και να φωτογραφηθούν μαζί του! Τα παιδιά ήταν καθισμένα σε ένα ημικύκλιο και ακριβώς εκείνη την ώρα τελειώσαμε το ύμνο του ΡΗΓΑ που μιλά για τις αξίες του αθλητισμού (ούτε να το προγραμματίζαμε δε θα ταίριαζε τόσο καλά)!

Ο Στέλιος  με μεγάλη χαρά ήρθε κοντά μας, μίλησε στα παιδιά και φωτογραφήθηκε μαζί μας.

Τρία λεπτά ήταν αρκετά για να νιώσουν τα «αστέρια» μας πως αφού υπάρχουν άνθρωποι με τόσο δυνατή θέληση -σαν το Στέλιο- που όχι μόνον κατάφεραν να ξαναπερπατήσουν, αλλά και να τρέξουν, να πηδήξουν και να φτάσουν τόσο μακριά και τόσο ψηλά, τότε όλα είναι δυνατά! Το κυριότερο,  όλα αυτά τα κατάφεραν χωρίς  να πάψουν να χαμογελούν.

Τώρα τα παιδιά μας έχουν στο στάδιο ένα ζωντανό πρότυπο που θα τους θυμίζει ότι δεν πρέπει ποτέ να το βάζουνε κάτω γιατί η δύναμη της θέλησης μπορεί να κάνει θαύματα και μέσα από την κάθε δυσκολία να «αναστήσει» μιαν ευκαιρία, μια νέα αρχή!»

Ευχαριστούμε τον Στέλιο Μαλακόπουλο και του ευχόμαστε να εκπληρώσει τις επιθυμίες του και να πετύχει ΟΛΟΥΣ τους στόχους του, αγωνιστικούς αλλά και γενικότερα … της ΖΩΗΣ.

Γνωρίστε τον Στέλιο Μαλακόπουλο αλλά και τα κατορθώματα του πατώντας ΕΔΩ

https://www.youtube.com/watch?v=3GOdsAlA9AE

print

Written by