ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ 8.6.22

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Τίποτε δεν πετυχαίνει αν κάποιοι δεν πιστέψουν σε αυτό και δεν δώσουν «την ψυχή τους και σώμα τους» για την επιτυχία του.

Βέβαια μερικές φορές η επιτυχία εξαρτάται και από τα στοιχεία της Φύσης  (με τα οποία δεν μπορείς να τα βάλεις) αλλά και αυτά «κουμαντάρονται» με την ευελιξία των αποφάσεων. Βάζοντας στο παιχνίδι και τους απρόβλεπτους παράγοντες, αφού η γιορτή σχεδιάστηκε βδομάδες πριν, για την επιτυχία της γιορτής εκτός από την προετοιμασία και το σχεδιασμό των διοργανωτών χρειάστηκε και «ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ»  αφού η μετεωρολογική υπηρεσία έδινε βροχές και καταιγίδες. Με αυτές  τις προβλέψεις το μυαλό εύκολα πήγαινε και στο ενδεχόμενο  αναβολής της γιορτής που θα σήμαινε ίσως και ματαίωση, αλλά οι προπονητές μας προσαρμόστηκαν, τόλμησαν … και πάλι δικαιώθηκαν.
Όμως, αυτοί που κοπιάζουν και έχουν την ευθύνη της προετοιμασίας και των αποφάσεων μιας εκδήλωσης (οι προπονητές) αξίζουν τα συγχαρητήριά μας όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, πολύ περισσότερο όταν το αποτελέσματα είναι τόσο υπέροχο.

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ στην κ. Βιργινία, τον κ. Μανώλη και την κ. Σοφία.

Για μια ακόμη φορά το αποτέλεσμα «αντάμειψε» τους διοργανωτές προπονητές (και όποιους τους βοήθησαν), για τις ώρες  που ξόδεψαν για την προετοιμασία και τον κόπο για την υλοποίησή της αλλά και τους αθλητές μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν για να μας παρουσιάσουν τα υπέροχα «έργα τους» (τραγούδια, κατασκευές, ζωγραφική, κ.α.).

ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Σε μερικές περιπτώσεις ο κοινός στόχος –π.χ. η παρουσίαση μιας  κατασκευής- λειτούργησε «μαγικά».  Άφησε τις παιδικές αδελφικές αντιπαραθέσεις στην άκρη και ένα πρωτόγνωρο πνεύμα συνεργασίας εμφανίστηκε σε άτομα που δύσκολα συνεργάζονται (όπως συμβαίνει στην παιδική ηλικία με μερικά αδέλφια). Για την υπέροχη κατασκευή των δίδυμων αδελφών -Γεωργίου και Στυλιανού Γιουτσόγλου- θα μας μείνει η χαρά της μαμάς που είδε πρώτη φορά για τόσες ώρες τα καμάρια της να συνεργάζονται τόσο αρμονικά και χωρίς καμία αντιπαράθεση!

Πολλές οι ιστορίες σε κάθε σπίτι για -το καλύτερο αποτέλεσμα- είτε αυτό ήταν ένα «έργο τέχνης», ένα ποίημα ή μία μουσική σύνθεση ή οτιδήποτε άλλο!

Ευχαριστούμε τους γονείς και κηδεμόνες των αθλητών μας για το πνεύμα συνεργασίας αλλά και για τα όσα «τραβήξατε» για την καλύτερη προετοιμασία των παιδιών «μας». Με την τόσο μεγάλη συμμετοχή γονέων και κηδεμόνων στον αγώνα δρόμου με «τρία πόδια» μας δίνετε το δικαίωμα στην επόμενη εκδήλωση να σας βάλουμε και στο αγωνιστικό κομμάτι… να ετοιμάζεστε!

ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΘΕΝΤΕΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ.

Άλμα άνευ φοράς (Γκρουπ μικρών)

Κοκκαλάς Αλέξανδρος

Γιουτσόγλου Στυλιανός

Ζαχαρού Ανδρομάχη

Δρόμος Αντοχής 700μ. (Γκρουπ μεσαίων)

1ος  Χατζούδης Μάξιμος

2ος Αλικάκος Θεόδωρος

3η Σονάυ Άρτεμη

Δρόμος ταχύτητας 40μ. (Γκρουπ μεγάλων)

1η Τσιώτρα Αθανασία

2η Λαμπάκη Ευμορφία

3ος Μωυσιάδης Εμμανουήλ

Διαγωνισμός Ποίησης

Μπούρα Μαργαρίτα, Κυριακίδη Αγγελική και Χριστοδούλου Αγνή

Με το κοντάρι ψηλά

Τον στίβο που αγαπώ
δε θα αποχωριστώ,
θ’ αγωνιστώ
όσα εμπόδια κι αν βρω.

Θα τα προσπερνώ,
αλλά να μην το ξεχνώ
να χαμογελώ
και να τραγουδώ.

Θα τρέξω, θα πηδήξω, με το κοντάρι μου ψηλά
θα βάλω νέο στόχο, να πάω λίγο πιο μακριά!
Με τους συναθλητές μου καλοπερνώ
και όλοι τραγουδάμε για τον αθλητισμό!

Στην προπόνηση
να ‘μαι πάντα τακτική,
να τρέχω με φόρα,
να μην χάνω ώρα.

Πρώτη και καλή,
δε θα είμαι στη ζωή,
δεν πειράζει όμως,
υπάρχει κι άλλος δρόμος!

Θα τρέξω, θα πηδήξω, με το κοντάρι μου ψηλά
θα βάλω νέο στόχο, να πάω λίγο πιο μακριά!
Με τους συναθλητές μου καλοπερνώ
και όλοι τραγουδάμε για τον αθλητισμό!

Μπούρα Μαργαρίτα, Χριστοδούλου Άννα, Κυριακίδη Αγγελική  Ιούνιος 2022

 

Διαγωνισμός Ζωγραφικής

1οι  Κυριακίδη Αγγελική

Στεργίου Γεώργιος

3οι  Κοκκαλάς Κωνσταντίνος

Τουμπεξής Μάριος

Χριστοδούλου Αργυρώ

Έπαινος Δημιουργικότητας

Γιουτσόγλου Γεώργιος και Στυλιανός

Σε επόμενη φάση θα σας περάσουμε τους στίχους και το βιντεάκι του υπέροχου τραγουδιού των τριών κοριτσιών μας  (Μπούρα Μαργαρίτα, Κυριακίδη Αγγελική κ αι Χριστοδούλου Αγνή).

print

Written by