1Η ΗΜΕΡΑ Κ16 2.7.22 – ΜΕ ΡΕΚΟΡ ΟΙ ΓΚΕΚΑΣ ΠΑΝ. ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗΣ ΘΕΜ.

Με περιορισμένο αριθμό αθλητών και αθλητριών, αφενός μεν λόγω των ορίων και αφετέρου λόγω των πρόωρων διακοπών, αγωνίστηκε ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ την 1η ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος (που γίνεται σε 5 Ομίλους) των Κ16.

Σε γενικές γραμμές οι συμμετοχές σε μερικά αγωνίσματα είναι λιγοστές λόγω των 5 ομίλων. Ο χωρισμός του πρωταθλήματος σε 5 ομίλους έχει να κάνει με τα «μέτρα» των τελευταίων δύο ετών αλλά στοχεύει και στη μείωση των δαπανών για τους συλλόγους.

Από τους τρείς αθλητές που αγωνίστηκαν οι δύο κατάφεραν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους,  και να προσφέρουν βαθμούς αξιολόγησης στο σύλλογο.

Ο ΓΚΕΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (2007) αγωνίστηκε στο άλμα επί κοντώ όπου ήταν 1ος με 3,70.  Δεν έχει καμία σημασία που σε ολόκληρο τον 2ο όμιλο παρουσιάστηκαν μόνο δύο επικοντιστές. Ο Παναγιώτης έκανε 30 εκ. ατομικό ρεκόρ (είχε 3.40 από το Διασυλλογικό κ16 και έκανε 3.70) με το όριο βαθμολογίας να είναι τα 2,70. Συγχαρητήρια στον Παναγιώτη και στον προπονητή του κ. Κοσμά Χατζιόπουλο.

 

Ο ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗΣ ΘΕΜΗΣ (2008) αγωνίστηκε στο Τετραπλούν, όπου αν και δηλώθηκε Χωρίς Όριο (είχε 13.60) κατετάγη 4ος με 14.00 (νέο ατομικό ρεκόρ) και συγχρόνως έπιασε και το όριο βαθμολογίας που είναι 13.80 και προσέφερε πολύτιμους βαθμούς στο σύλλογο. Συγχαρητήρια στον Θέμη  και στον προπονητή του στο Τετραπλούν, κ. Νίκο Βαλσαμίδη.

Ο ΣΟΝΑΫ ΟΡΦΕΑΣ (2008) δεν τα υπολόγισε καλά! Συμμετείχε στα 1200μ. αλλά με φουσκωμένο από τα υγρά στομάχι! δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στο ρυθμό της κούρσας και τερμάτισε σε χρόνο 30″ πάνω από το ατομικό του ρεκόρ! Η αντοχή Θέλει προσοχή κούκλε, προσέχουμε τα πάντα πριν τον αγώνα. Τώρα τουλάχιστον ξέρεις, αυτό το λάθος δεν θα ξαναγίνει…

 

 

Αποτελέσματα της 1ης ημέρας
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ_ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ_2ου_ΟΜΙΛΟΥ_Κ16_Α_ΗΜΕΡΑΣ_2-7-2022

Η οικογένεια Λάζαρου Τοσίδη και Στέλλας Καφφέ.

print

Written by