ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ – ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΙΛΟΥΣ – ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Δευτέρα 5.9.22 πρώτη μέρα της 1ης  εβδομάδος έναρξης των προπονήσεων και η προσέλευση των παιδιών στο Καυτανζόγλειο ήταν περισσότερο από ικανοποιητική. Λιλιπούτιοι, μικροί και μεγαλύτεροι σε ηλικία αθλητές και αθλήτριες ομόρφαιναν με την παρουσία τους τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Καυτανζογλείου. Ο χώρος γέμισε με χαρούμενες φωνές και φανταχτερά χρώματα αλλά και γονείς που χαίρονται με τη χαρά των παιδιών τους. Τι το καλύτερο!

Με ιδιαίτερη χαρά αντικρίσαμε νέα παιδιά που οι γονείς τους ή κηδεμόνες τους τα έφεραν να περάσουν καλά, να παίξουν και να γελάσουν αλλά και μέσα από το παιχνίδι να γνωρίσουν τον αθλητισμό και ιδιαίτερα τον Κλασικό αθλητισμό (Στίβο).

Συνεχίζουμε τις προπονήσεις με ώρα προσέλευσης ΟΛΩΝ των τμημάτων των Ακαδημιών στις 18:00, για αυτήν την εβδομάδα που δεν υπάρχουν μαθήματα.

Επαναλαμβάνουμε ότι από την επόμενη εβδομάδα 12.9.22 θα λειτουργήσουν τμήματα με ώρα έναρξης την 18:00  αλλά και την 19:00.

Επιβεβαιώνουμε ότι όλα τα ηλικιακά γκρουπ τουλάχιστον (3), θα λειτουργήσουν όλο το έτος με ώρα έναρξης 19:00.

Όσοι γονείς-κηδεμόνες θέλετε να λειτουργήσει και γκρουπ στις 18:00 δηλώστε το στους προπονητές, ώστε να δημιουργήσουμε τα ανάλογα γκρουπ εφόσον ο αριθμός των παιδιών το δικαιολογεί.

Το Σαββατοκύριακο εδώ -στη σελίδα μας- θα βρείτε το ακριβές πρόγραμμα με το οποίο θα λειτουργήσουν τα ηλικιακά γκρουπ από  την επόμενη εβδομάδα. Παράλληλα θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα των προπονητών για τα αγωνιστικά τμήματα, το οποίο θα βγεί από τους προπονητές σε συνεννόηση με τους αθλητές τους.

Καθημερινά (αυτήν την εβδομάδα στις 18:00-19:30) θα βρείτε εκπροσώπους του ΑΣ ΡΗΓΑΣ στο τραπεζάκι του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, απέναντι από το κυλικείο στους οποίους μπορείτε να ρωτήσετε και να μάθετε ό,τι σας ενδιαφέρει σχετικό με τις προπονήσεις των παιδιών σας, είτε στα τμήματα των Ακαδημιών είτε στα προαγωνιστικά ή αγωνιστικά τμήματα.

Μερικές φωτογραφίες από την πρώτη ημέρα με μικρούς και μεγάλους να χαίρονται τη συμμετοχή τους στην ομάδα και να κάνουν φίλους.

print

Written by