15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΣΕΓΑΣ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ -ΤΟ 2022

Segas.gr :   15 Σεπτεμβρίου, 2022 2:46 μμ
«Η περίοδος των μεταγραφών της αγωνιστικής περιόδου 2022- 2023 ξεκινάει για την Ομοσπονδίας μας σήμερα (15/9) και θα ολοκληρωθεί σε ένα μήνα, στις 15 Οκτωβρίου.
Σωματεία όλης της χώρας, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα έχουν την ευκαιρία να προχωρήσουν στην ενίσχυση τους με αθλητές και αθλήτριες όλων των αγωνιστικών επιπέδων.
Η ανάρτηση της εγκυκλίου μεταγραφών αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες, όταν και θα ολοκληρωθεί η οριστική έγκριση της, από τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΓΓΑ.»

Θεωρούμε ότι κάτι δεν γίνεται σωστά στα διοικητικά τόσο  της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, του ΣΕΓΑΣ αλλά και στη ΓΓΑ.

ΣΕΓΑΣ – ΓΓΑ.:   Ακόμη δεν εγκρίθηκαν οι αλλαγές που ψηφίστηκαν στον Κανονισμό Μετεγγραφών στη Γ.Σ. του ΣΕΓΑΣ που έγινε στις 27/3/22 και που θα ισχύσουν από την παρούσα μεταγραφική περίοδο (15/9 μέχρι 15/10/ 2022).

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης –ΣΥΛΛΟΓΟΙ: Από την ημέρα της Γ.Σ. (30 Ιουνίου 2021) όπου με διαδικασίες για γέλια και για κλάματα τροποποιήθηκε το Καταστατικό … ακόμη δεν μας έστειλαν στους Συλλόγους το Καταστατικό, το οποίο ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ζήτησε και εγγράφως!

Ο ΑΝΕΠΙΣΗΜΟΣ κανονισμός μετεγγραφών* όπως διαμορφώθηκε μετά τη Γ.Σ. του ΣΕΓΑΣ (27/3/2022) βρίσκεται στα Αρχεία του Συλλόγου.

Δεν το κοινοποιούμε γιατί περιμένουμε και εμείς την έγκριση των προτάσεων της Γ.Σ. του ΣΕΓΑΣ από τη ΓΓΑ.

Βέβαια το Άρθρο 6  της μεταγραφής  των αθλητών με συγκατάθεση και συγκεκριμένα στο 2Α και 2Β όπου αναφέρονται οι όροι και η υποχρέωση καταβολής «αποζημίωσης κατάρτισης» στον παλιό σύλλογο (Παράρτημα 1) πέρασε χωρίς καμία συζήτηση.

Το κύριο σημείο που ήταν (το Παράρτημα 1) που καθορίζει την αποζημίωση κατάρτισης δεν συζητήθηκε καθόλου, οι όποιες αντίθετες προτάσεις πήγαν στο βρόντο αφού κάποιοι που πηγαίνουν στις Γ.Σ. για να δείξουν μόνο το μπόι τους βιάζονταν να φύγουν!

print

Written by