ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΝΕΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ (26-30.9.22) ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η προσέλευση νέων αθλητών στα τμήματα υποδοχής του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.  Μετά την τακτοποίηση του σχολικού προγράμματος των νεαρών αθλητών μας ήρθε η ώρα να οριστικοποιηθεί και το πρόγραμμα των αθλητικών δραστηριοτήτων τους.

Νέοι αθλητές, φίλοι και γνωστοί των ήδη εγγεγραμμένων αθλητών μας προσέρχονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή (τα παιδιά του Δημοτικού) και καθημερινά του Γυμνασίου και μεγαλύτερα για δοκιμαστικές ή προπονήσεις ένταξης στα κατάλληλα γκρουπ.

Οι προπονήσεις όσο πάει και γίνονται πιο «σοβαρές» και στο πρόγραμμα μπαίνουν και τα πιο απαιτητικά αγωνίσματα των αλμάτων όπως (Μήκος, επί κοντώ και ύψος).

Προχθές (Τετάρτη) πέρασαν από το επί κοντώ τα μεγαλύτερα παιδιά (το γκρουπ της κ. Σοφίας) σειρά έχουν για αύριο (Παρασκευή 30.9.22) τα παιδιά του κ. Μανώλη (στο γκρουπ των 7:00).
Θα ακολουθήσει το ύψος όσο κρατάει ο καιρός και στη συνέχεια το πρόγραμμα θα προσαρμοστεί στις καιρικές συνθήκες και στο χώρο που θα γίνονται οι προπονήσεις.

Αύριο Παρασκευή 30.9.22 κάνουν επί κοντώ τα παιδιά του κ. Μανώλη (στο γκρουπ των 7:00) με τη συμμετοχή-βοήθεια και του κ. Κατσίκα. Στο γκρουπ του κ. Μανώλη, ειδικά για την Παρασκευή, μπορούν να ενταχθούν για την προπόνηση στο επί κοντώ και παιδιά μαγαλύτερα (της κ. Σοφίας ή άλλων) που δεν δοκίμασαν το επί κοντώ είτε γιατί έλειπαν ή γιατί έρχονται για πρώτη φορά στις προπονήσεις.
Πολύ σύντομα θα δημιουργηθούν ξεχωριστά γκρουπ και ένα από αυτά θα έχει ως κύριο αγώνισμα το άλμα επί κοντώ. Σε αυτό το γκρουπ θα μπουν παιδιά που το θέλουν αλλά και προσπαθούν σοβαρά…

ΔΟΚΙΜΑΖΩ Ή ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΟ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ  ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
Σύντομα θα δημιουργηθούν δύο ή και τρία γκρουπ  Άλματος επί κοντώ με πολύ έμπειρους προπονητές, γι’ αυτό όσοι ενδιαφέρεστε να μάθετε τα μυστικά του επί κοντώ ή να συνεχίσετε για ακόμη πιο ψηλά θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με το σύλλογο (6932626625 Κατσίκας Φ.) το συντομότερο δυνατό.
Ειδικά όσοι θέλετε να συνεχίσετε το επί κοντώ στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ και είστε εγγεγραμμένοι σε άλλο σύλλογο θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με το σύλλογο εντός της περιόδου μεταγραφών για καλύτερη διευθέτηση των περιπτώσεων.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ (15.9.22 ΜΕΧΡΙ 15.10.22)
Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ενημερώνει τους αθλητές που θέλουν να ενταχτούν στα γκρουπ του συλλόγου ότι, ανεξαρτήτως που ο ΣΕΓΑΣ ακόμη δεν πήρε την έγκριση από τη ΓΓΑ για τον Κανονισμό Μεταγραφών που υπέβαλε, θα πρέπει να έρθουν σε επαφή με τον υπεύθυνο Τεχνικό Διευθυντή του συλλόγου κ. Κατσίκα Φ. για τη ρύθμιση των λεπτομερειών της ένταξής τους στα γκρουπ του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Προσοχή η περίοδος Μεταγραφών τελειώνει στις 15.10.22 και όχι στις 31.10 που ήταν μέχρι το 2021 (εκτός και αν λόγω προβλημάτων του ΣΕΓΑΣ με τη ΓΓΑ δοθεί παράταση στην περίοδο των μεταγραφών).

print

Written by