ΤΑ «ΚΟΥΦΑΛΙΑ» ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ

Με αγάπη ζωντάνια και τον πρέποντα σεβασμό στη μνήμη της Δήμητρας Ιορδανίδου έγιναν οι αναπτυξιακοί αγώνες στο Δημοτικό Στάδιο Κουφαλίων. Αξίζουν συγχαρητήρια αφενός μεν στους διοργανωτές συλλόγους ΓΑΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ  και Α.Ο. ΑΡΙΩΝΑΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ καθώς και σε όσους συνεργάστηκαν (ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  και ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ).

Αισθητή η διάθεση προσφοράς στην επιτυχία των αγώνων τόσο των υπέροχων εθελοντών όσο και των Κριτών Στίβου που βοήθησαν να διεξαχθούν οι αγώνες.

Γονείς και κηδεμόνες αθλητών που συνόδευαν τα παιδιά τους (και ήταν οι περισσότεροι αφού τα παιδιά ήταν μικρά) αλλά και παράγοντες του αθλητισμού ή και των συλλόγων ταξίδεψαν από διάφορες πόλεις -ΚΥΡΙΩΣ- για να τιμήσουν τη Μνήμη της Δήμητρας Ιορδανίδου, της κοπέλας που αγάπησε το τρέξιμο όσο λίγοι και την οποία τελικά επέλεξε Ο Θεός και την πήρε στην αγκαλιά του για να μάθει και στους Αγγέλους να αγαπούν το τρέξιμο.

Στην ξαφνική πρόσκληση για συμμετοχή στους αγώνες αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, ΚΥΡΙΩΣ για να Τιμήσουμε τη μνήμη της Δήμητρας, ανταποκρίθηκαν σχετικά λίγοι· όμως, γονείς, κηδεμόνες, προπονητές και αθλητές, εκπροσώπησαν επάξια τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ στην προσπάθεια να ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ.

Συγχαίρουμε για μια ακόμη φορά τους διοργανωτές αλλά και όλους όσους  βοήθησαν ο καθένας από το πόστο του και Ευχαριστούμε τις Οικογένειες Καρματζόγλου, Σονάυ και Χριστοδούλου που με την παρουσία τους και τη συμμετοχή των παιδιών τους Τίμησαν τη Μνήμη της Αξέχαστης ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ.

Τα αποτελέσματα των αγώνων  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1α ΙΟΡΔΑΝΙΔΕΙΑ 2022 

Οι φωτογραφίες από την παρουσία στους αγώνες των γονέων, προπονητών και αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

print

Written by