ΤΕΣΤ «ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ»  ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Στα πλαίσια της αξιοποίησης των όποιων ξεχωριστών ικανοτήτων – χαρακτηριστικών των νέων αθλητών μας  ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ διοργανώνει εβδομάδα ανίχνευσης των ξεχωριστών ικανοτήτων των αθλητών μας.

 Όλοι οι νέοι αθλητές (από το γκρουπ της κ. Σοφίας  και μεγαλύτεροι) συμμετέχουν στα τεστ τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα από τη συντονιστική ομάδα «Ανίχνευσης ικανοτήτων».

ΒΑΣΙΚΟ ΓΚΡΟΥΠ ΟΜΑΔΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ  ΚΑΙ ΓΚΡΟΥΠ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ
Από το σύνολο των αθλητών που θα πάρουν μέρος, θα δημιουργηθούν δύο γκρουπ «το βασικό γκρουπ ομάδας αγωνισμάτων » (που χρειάζεται ακόμη δουλειά σε κάποια τεστ) και το «ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΓΚΡΟΥΠ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ» (που σε κάθε τεστ βρίσκονται σε ικανοποιητικό επίπεδο).

ΒΑΣΙΚΟ  ΓΚΡΟΥΠ ΟΜΑΔΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ
Όσων η επίδοση, σε κάποιο από τα βασικά τεστ για συγκεκριμένο  αγώνισμα, χρειάζεται βελτίωση θα επανδρώσουν το ΒΑΣΙΚΟ  ΓΚΡΟΥΠ του προπονητή για τη συγκεκριμένη ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ (π.χ. Ταχύτητες, Δρόμοι Αντοχής,  ρίψεις, άλματα) και θα συνεχίζουν με στόχο τη βελτίωσή τους.

ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΓΚΡΟΥΠ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ
Όσων τα αποτελέσματα στα τεστ για συγκεκριμένα αγωνίσματα (π.χ. επί κοντώ, Μήκος, Ύψος, Σφαίρα, Δίσκος, Ακόντιο, αντοχή, κ.α.) είναι σε υψηλό επίπεδο  ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ- θα επανδρώσουν το ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΓΚΡΟΥΠ συγκεκριμένου αγωνίσματος.  [π.χ. Στις ταχύτητες οι πιο γρήγοροι,  στα οριζόντια άλματα αυτοί με τις καλύτερες επιδόσεις σε συγκεκριμένα τεστ, στις Ρίψεις (Σφαίρα, Δίσκο, Ακόντιο, Σφύρα) οι πιο δυνατοί (με τις καλύτερες επιδόσεις στα ανάλογα τεστ), στους δρόμους μεγάλων αποστάσεων αυτοί με ικανότητα στην αντοχή, στο επί κοντώ αυτοί με τις καλύτερες επιδόσεις στα σχετικά τεστ αλλά και που δεν φοβούνται,  κ.ο.κ.]

 

ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ  [ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ]

IM000664.JPG

Ειδικά για το επί κοντώ, θα δημιουργηθεί  ΓΚΡΟΥΠ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ  με τη βοήθεια των πρωταθλητών  του Επί κοντώ  Μάριου Ευαγγέλου και Πατσουκάκη Δημήτρη και το οποίο θα λειτουργεί παράλληλα με τα ήδη λειτουργούντα  γκρουπ των προπονητών Χατζιόπουλου Κοσμά και Μπέλου Θεοφάνη. Τον συντονισμό του άλματος επί κοντώ  έχει  ο υπεύθυνος του Αγωνιστικού κ. Χατζιόπουλος Κοσμάς.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ
Εάν οι επιδόσεις σας δεν είναι ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο είτε επειδή είστε νέοι στο στίβο ή μικροί σε ηλικία και  χρειάζεται να τις βελτιώσετε για να  ενταχθείτε στο ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΓΚΡΟΥΠ  …  απλά προσπαθήστε περισσότερο και πιο σοβαρά. Έτσι  στην επόμενη επιλογή θα έχετε τις επιδόσεις που θα σας επιτρέψουν να ενταχθείτε στο γκρουπ της δικής σας επιλογής.

Καλή επιτυχία στο στόχο του καθενός.

print

Written by