ΠΑΡΕΛΑΣΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022 – Η ΒΕΑΤΡΙΚΗ ΝΤΟΥΓΚΟΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ  ΞΑΝΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ

Μεγάλη ημέρα η σημερινή 27η Οκτωβρίου 2022, ημέρα της μαθητικής παρέλασης της Θεσσαλονίκης. Μια ημέρα μετά την εορτή του Αγίου Δημητρίου και μια ημέρα πριν την 28η Οκτωβρίου που γιορτάζουμε το ΕΠΟΣ του 1940.

Η 27η έγινε ακόμη μεγαλύτερη για τη Θεσσαλονίκη γιατί κάποιοι που το μάτι τους «κόβει»  ανακάλυψαν στη μαθητική παρέλαση ένα από τα διαμάντια που ξεχύθηκαν στη σημερινή παρέλαση και στόλισαν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

ΒΕΑΤΡΙΚΗ – ΚΑΛΥΨΩ ΝΤΟΥΓΚΟΥ είναι το όνομα που έκλεψε την παράσταση στη σημερινή μαθητική παρέλαση της Θεσσαλονίκης.

Από το μεσημέρι και μετά μικρά και μεγάλα κανάλια, ενημερωτικά Blogs και πρακτορεία ειδήσεων ψάχνουν να μάθουν περισσότερα για την κοπέλα που στη πρώτη της παρέλαση εντυπωσίασε και έγινε το πρόσωπο της ημέρας.

Μέχρι και στις Ειδήσεις του ΣΚΑΙ 21:00 έγινε ειδική αναφορά για τη μαθήτρια και αθλήτρια Βεατρίκη Ντούγκου. (Στο τέλος του κειμένου, θα βρείτε συνδέσμους  που οδηγούν σε μερικά από τα δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου που κυκλοφόρησαν σήμερα).

Τους εντυπωσίασε το παράστημά της, χάρηκαν τις δηλώσεις της και ξαφνικά … Λαβράκι, έμαθαν ότι εκτός από τα παραπάνω είναι και αθλήτρια διεθνούς επιπέδου, του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και της Ελλάδος.

Με δύο λόγια ένα παράδειγμα προς μίμηση, που ήρθε την κατάλληλη στιγμή στο φως για να στολίσει μαζί και με τα άλλα διαμάντια της μαθητιώσας νεολαίας μας αυτές τις χρονιάρες μέρες «Τιμής και Δόξας»  των πατεράδων μας, που μας κάνουν τόσο Υπερήφανους.

Ήταν φυσικό, κάποτε θα την ανακάλυπταν όσο καλά και αν φρόντιζαν οι γονείς της να την κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Γιατί την αφήσατε να πάει στην παρέλαση κ. Σαμουήλ, κ. Αναστασία; Δεν ξέρατε ότι υπάρχει πιθανότητα κάποιος να τη δει και να καταλάβει τους θησαυρούς που επιμελώς κρύψατε στη συμπεριφορά της, στην Παιδεία της και στην όλη της αγωγή;

 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΝ Κ. ΚΟΣΜΑ ΧΑΤΖΙΟΠΟΥΛΟ

–  ΔΑΣΚΑΛΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ με την «αχώνευτη» … ΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.

–  Ε! τι να γράψω εγώ κ. Κοσμά;

Πώς να αποδώσω την ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ νοιώθουμε … ακόμη και εμείς στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ;

Εδώ οι γονείς της (κ. Σαμουήλ και κ. Αναστασία Ντούγκου) που φυσιολογικά έπρεπε να πετούν πάνω από τη Θεσσαλονίκη «χωρίς αερόστατα»  παραμένουν προσγειωμένοι και δυνατά προσηλωμένοι στην μέχρι τώρα «εικόνα τους» της σεμνότητας, της ευπρέπειας, της  μετριοφροσύνης, της ταπεινότητας και … (δε βρίσκω άλλα επίθετα), πώς να πετάξουμε εμείς;

Μπορεί να μη δικαιούμαστε να πετάξουμε και εμείς στα ουράνια (το έμψυχο δυναμικό του ΑΣ ΡΗΓΑΣ)·  αυτό το προνόμιο το έχει η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΤΟΥΓΚΟΥ, όμως όλοι οι Δάσκαλοι των σχολείων της Βεατρίκης αλλά και οι προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ από τους οποίους πέρασε η Βεατρίκη και οι παράγοντες που τόσα χρόνια στηρίζουν τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ, ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ να χαιρόμαστε με τη χαρά της Οικογένειας.

Η Βεατρίκη όταν ήρθε στο σύλλογο (το Σεπτέμβριο του 2012),  ήταν 6 χρόνων και στα 10 χρόνια και κάτι μήνες  που είναι μαζί μας πέρασε από όλα τα ηλικιακά γκρουπ των Ακαδημιών.

Σε όλα ήταν υπέροχη.

Ποτέ δε μας χάλασε χατίρι, ποτέ δεν αντιμίλησε σε προπονητή (Στρατιώτης στην προπόνηση – Στρατηγός στον αγώνα), ποτέ δε δημιούργησε πρόβλημα με τους συναθλητές της ή τους μεγαλύτερους  … (μόνον τελευταία η «αχώνευτη» στενοχώρησε τον υπογράφοντα, γιατί μας  πέρασε στο ανάστημα)!

(Στη διπλανή φωτογραφία η Βεατρίκη με τον προπονητή της κ. Λάζαρο Τοσίδη).

Ευχαριστούμε την οικογένεια Ντούγκου (τον  κ. Σαμουήλ και την κ. Αναστασία), γιατί μας εμπιστευτήκατε το παιδί σας από τόσο νωρίς και γιατί ήσασταν πάντα «διακριτικά» κοντά μας και με τις προσφορές σας και τις προτάσεις σας διαμορφώσατε σε μεγάλο βαθμό τη φιλοσοφία του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Σας παρακαλούμε  να μας επιτρέψετε να μοιραστούμε τη χαρά σας και την υπερηφάνεια σας (που με τόση σύνεση και υποδειγματικό τρόπο καταφέρνετε να τιθασεύετε)!
Σας ζητούμε συγνώμη αλλά και «χωρίς να μας το επιτρέπατε» εμείς θα χαιρόμαστε και θα «καμαρώνουμε σα γύφτικο σκεπάρνι» με τις διακρίσεις τώρα της Βεατρίκης αλλά και μελλοντικά του κάθε παιδιού που οι γονείς του το εμπιστεύτηκαν στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ και που ευχόμαστε να είναι  πάρα πολλά.

https://bit.ly/3fhVYDI

https://www.grtimes.gr/ellada/veatriki-ntoygkoy-i-mathitria-kai-athlitria-toy-stivoy

https://www.news247.gr/koinonia/28i-oktovrioy-i-megali-mathitiki-parelasi-tis-thessalonikis.9809288.html

https://youtu.be/-yeAw0ktUXA

 

print

Written by