ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΑ “ΝΕΣΤΟΡΕΙΑ 22” ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ

Μια ξεχωριστή εμπειρία έζησαν οι μικροί αθλητές όλων των συλλόγων που συμμετείχαν στην Εκδήλωση ΝΕΣΤΟΡΕΙΑ 2022 αλλά και οι νέοι γονείς στο στίβο.

Κρατάμε τα θετικά της εκδήλωσης (παραβλέπουμε τα αδύνατα σημεία ή τα σημεία που δημιουργούν δεύτερες σκέψεις …) και ως «ρεζουμέ» συγχαίρουμε τους διοργανωτές για την ευκαιρία που έδωσαν στα παιδιά να ζήσουν αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία αλλά και για τις ξεχωριστές βραβεύσεις που η κάθε μία έχει την ιστορία της και αγγίζουν ευαίσθητες χορδές είτε αναγνώρισης της προσπάθειας είτε συμπαράστασης σε άτυχες στιγμές.

Σίγουρα η εκδήλωση ήταν «εντυπωσιακή» για τα μέχρι στιγμής δεδομένα των αγώνων στίβου για αυτές τις ηλικίες, αλλά και για όλες τις ηλικίες.

Το ότι ενεπλάκη η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (κ. Αυγενάκης) λειτούργησε ως «καταλύτης» [(χημεία) = ουσία που αυξάνει την ταχύτητα μιας χημικής αντίδρασης, χωρίς να μεταβάλλεται η ίδια]. Φώτα, δώρα, γιγαντοοθόνες, τηλεοπτικές μεταδόσεις, όλα στην υπηρεσία εντυπωσιασμού των «γονέων» και των παιδιών.

Έτσι θα είναι όλες οι εκδηλώσεις του στίβου που θα ακολουθήσου; Ίσως ΟΧΙ γιατί δεν θα εμπλέκεται άμεσα ο υπουργός στις επόμενες…

Μακάρι και στους επόμενους αγώνες να υπάρχει έστω το 1/10 της χλιδής που παρατηρήσαμε σε αυτήν την εκδήλωση. Η εκδήλωση, για τη δική μας γνώμη (δεν παραβλέπουμε τη θετική της πλευρά), με μία λέξη χαρακτηρίζεται ως «πυροτέχνημα». Φώτα, χρώματα, οθόνες, παροχές, ειδικά για αυτή την εκδήλωση. Τι έχει πίσω της … αυτή η εκδήλωση;

Τόσα χρόνια στο Καυτανζόγλειο δεν είδαμε ποτέ να ανάβουν (σε αγώνες στίβου) οι προβολείς στην κερκίδα των επισήμων, σε αυτόν τον αγώνα το είδαμε και αυτό.

Μήπως με τη βοήθεια των χορηγών φωτίσαμε την εικόνα –ειδικά αυτού του αγώνα- για 5 λεπτά και μετά ξανά στο σκοτάδι; Μετά από τόσο «φώς» η συνέχεια ίσως θα είναι πολύ πιο σκοτεινή, πολύ πιο επώδυνη. Λέω μήπως!

Κρατάμε τα θετικά και ευχόμαστε και στους αγώνες της ομοσπονδίας και  της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ να υπάρχει έστω το 1/10 αυτής της «πολυτέλειας» … ο «νοών νοείτω».

Οι φωτογραφίες από την παρουσία των παιδιών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

print

Written by