ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΣΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 13.11.22 … ΨΗΝΕΤΑΙ!

Με τα όσα ακούμε στις ειδήσεις και όσα βλέπουμε στα διάφορα σάιτ του καιρού την Κυριακή 13.11.22 δεν το χάνουμε το περπάτημα.

Για να είμαστε 100% σίγουροι ότι δεν θα μας τα χαλάσει ο καιρός, η ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ της εκδρομής (περπάτημα και Πικ-Νικ) θα γίνει την Πέμπτη 10.11.22 το βράδυ μετά την προπόνηση (κατά τις 22:00).

Εφόσον η ανακοίνωση είναι θετική (ΝΑ ΠΑΜΕ) ο σκληρός πυρήνας της «παρέας» θα είμαστε εκεί στην ώρα μας, για ένα περπάτημα στις ωραίες διαδρομές του βουνού που τα δένδρα ήδη τις έχουν  στολίσει με τα φύλλα τους. Φύλλα, πράσινα, κοκκινωπά, κίτρινα και σε τόσες άλλες αποχρώσεις  βρίσκονται παντού και σίγουρα θα μας δελεάζουν να ακολουθήσουμε και καινούρια μονοπάτια.

Αφού δύο μέρες πριν θα ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΚΔΡΟΜΗ όποιος θέλει έρχεται και χωρίς ειδοποίηση.
Στην εκδρομή θα ισχύσουν ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ (ρίξτε τα μια ματιά για ενημέρωση).

Βέβαια όποιοι είναι αποφασισμένοι να έρθουν, όπως είμαστε εμείς -να πάμε ακόμη και μόνοι μας-, ενημερώνουν τους προπονητές των παιδιών τους μετά την προπόνηση της Παρασκευής 11.11.22 για να έχουμε μιαν εικόνα των ατόμων, που θα χαρούμε μαζί τις ομορφιές του βουνού.

Ακόμη και συννεφιά να έχει (αυτό δείχνει από τώρα ο καιρός) εμείς θα περπατήσουμε.  Τι καλλίτερο για το περπάτημα με συννεφιά στο βουνό, αν είμαστε κατάλληλα ντυμένοι;

Το πολύ πολύ, αν η πιθανή υγρασία δεν μας επιτρέψει να καθίσουμε άνετα για φαγητό,  ε! δε χάλασε και ο κόσμος.

Έχουμε τόσες εναλλακτικές:
Τσιμπάμε τα μεζεδάκια στο … πόδι, τρώμε τα περιποιημένα σάντουιτς … στο χέρι, πάμε στο καταφύγιο του ΣΕΟ Χορτιάτη (δίπλα είναι), ακόμη ακόμη όποιος δεν θέλει να μπει σε φασαρία της ετοιμασίας προγραμματίζει το φαγητό είτε στις καταπληκτικές ταβέρνες του Χορτιάτη… είτε γυρνάει και στο σπίτι για φαγητό (30 λεπτά είναι) …. «Από όλα έχει ο μπαχτσές».

ΤΕΛΙΚΗ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ της εκδρομής πέμπτη 10.11.22 ώρα 22:00 ± κάτι.

Εφόσον οριστικοποιηθεί η εκδρομή, ο υπογράφων θα πάει μια βόλτα το Σάββατο πρωί για μια προθέρμανση στο περπάτημα αλλά κυρίως για να ελέγξω τις διαδρομές … Όποιος θέλει να περπατήσει και το Σάββατο (περίπου δύο ώρες), ευπρόσδεκτος. (Συνάντηση στις κεραίες κατά τις 11:00). Ένα τηλεφώνημα  6932626625 είναι αρκετό για συντονιστούμε και να πάμε παρέα. Εγώ όπως και να έχει (πρώτα Ο Θεός) θα πάω “και μόνος και μετά πολλών”.

print

Written by