ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2023 –  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ KAI ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Καλούμε τους απανταχού φίλους (επαγγελματίες) του ΑΣ ΡΗΓΑΣ να μας φέρετε την επαγγελματική σας κάρτα, την οποία θα περάσουμε στα Ημερολόγια 2023 –έναντι 50 ευρώ- για να διαφημίσουμε την επιχείρησή σας αλλά –ΚΥΡΙΩΣ- για να βοηθήσετε το σύλλογο.

Οι επαγγελματικές κάρτες μπορούν να παραδίνονται στους προπονητές του συλλόγου ή και να αποστέλλονται ηλεκτρονικά, σκαναρισμένες ως φωτογραφία (σε μορφή jpeg) στην ηλεκτρονική διεύθυνση του συλλόγου fotkatsi@phed.auth.gr

Σημ. Για να μην έχουμε παράπονα, δηλώνουμε ότι θα βάλουμε  ως “χαρακτηριστική εικόνα” στο άρθρο, την κάρτα του πρώτου Φίλου που θα δηλώσει την προσφορά του για το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2023.

Και επειδή θέλουμε να είμαστε τίμιοι αλλά και να φαίνεται ότι είμαστε τίμιοι (λόγω της πρωτιάς του Ταμία μας) παραθέτουμε τη χρονική στιγμή που έφτασαν οι πρώτες Χορηγίες του Ημερολογίου (οι πρώτες κάρτες).

Ο κ. Πασσάς προηγήθηκε από την κ. Ράνια Γεωργίου-Καφρίτσα κατά 27 λεπτά!

Στη συνέχεια όμως είχαμε το ενημερωτικό από την κ. Γκοτζαμάνη ότι η κ. Ράνια έστειλε πρώτα στην κ. Γκοτζαμάνη μήνυμα και μετά έστειλε την κάρτα της επιχείρησής της στο ε-μαιλ του συλλόγου.

Δύσκολη η απόφαση … στείλαμε την υπόθεση στο … «VAR» και η πρωτιά κατοχυρώθηκε υπέρ του κ. ΠΑΣΣΑ.
κ. Ράνια Γεωργίου-Καφρίτσα,  ομολογούμε ότι έπαιξαν ρόλο  και οι υπέροχες  μπάρες Δημητριακών που έχει στο κατάστημα του ο κ. Πασσάς και (έτσι που τα μαγειρέψαμε)! ευελπιστούμε να δοκιμάσουμε και καμιά μπαρίτσα!
Το σίγουρο είναι ότι ο Ταμίας μας κ. Πασσάς Μανώλης (όπως και η Αντιπρόεδρος κ. Μανιού Κατερίνα) ως άνθρωποι χαρακτηρίζονται από το  επίθετο  «Large» ε! όλο και κάτι θα γίνει …

Ευχαριστούμε όλους όσους σκέφτονται να βοηθήσουν το σύλλογο (με κάρτα ή και χωρίς κάρτα)!

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ότι όποιος σκέφτεται να βοηθήσει το σύλογο με 50 ευρώ, μέσω της Χορηγίας του Ημερολογίου θα πρέπει το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου το βράδυ να έχουμε στα χέρια του συλλόγου την ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ του γιατί ΤΡΙΤΗ 22.11.22  τα ημερολόγια θα φύγουν για εκτύπωση.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ 2023

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΚΑΡΤΑ
ΠΑΣΣΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ - ΚΑΦΕΔΕΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΡΑΝΙΑΛΟΓΙΣΤΙΚΑ - ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ
ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣΜΑΡΜΑΡΑ - ΓΡΑΝΙΤΕΣ
ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΦΩΤΙΟΣΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΑΟΚΚΑΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ


ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ & ΦΙΛΙΠΠΟΣΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ
ΙΣΜΑΗΛ ΣΟΝΑΫΓΕΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣΤΕΝΤΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

print

Written by