ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΠΙΚΟΝΤΙΣΤΩΝ & ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΑΡΧΑΡΙΩΝ-  ΣΑΒΒΑΤΟ 26.11.22

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ το πρωί θα γίνει εσωτερική ημερίδα άλματος επί κοντώ στο κλειστό προπονητήριο του Καυτανζογλείου. (Με τις πρώτες συνεννοήσεις … ώς ώρα προσέλευσης ορίζεται η 11:00 π.μ.). Θα ακολουθήσει ζέσταμα και αγώνας με μεταλλικό παλμό από το 1.60

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι αθλητές και αθλήτριες που «ΘΕΛΟΥΝ» να κάνουν επί κοντώ, ΕΝΤΑΧΤΗΚΑΝ από τους προπονητές τους στο γκρουπ των «υποψηφίωναρχαρίων ή προχωρημένων επικοντιστών» και μέχρι τότε θα καταφέρουν να κάνουν άλματα με το κοντάρι μόνοι τους (με μεταλλικό παλμό).

Όσοι δεν τα καταφέρουν είτε γιατί είναι μικροί είτε γιατί είναι καινούριοι στο αγώνισμα θα συνεχίσουν στο γκρουπ των υποψηφίων επικοντιστών μέχρι τον επόμενο αγωνα ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ.

Τον αγώνα θα παρακολουθήσουν οι προπονητές του επί κοντώ (Χατζιόπουλος, Ευαγγέλου, Πατσουκάκης) οι οποίοι και  θα επιλέξουν τους μελλοντικούς επικοντιστές  (εκείνους που θα δείξουν ότι το «θέλουν» αλλά και «το έχουν», ανεξαρτήτως επίδοσης).

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ – ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 26.11.22

Η προετοιμασία των νέων επικοντιστών, μέχρι και την ημέρα του αγώνα, θα γίνει με καθημερινές προπονήσεις με κοντάρι ώστε όσοι το «θέλουν» από τους «υποψήφιους» νΑ   μπορέσουν να διεκδικήσουν μια θέση στο γκρουπ είτε των ΑΡΧΑΡΙΩΝ είτε των ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ.

Προπονήσεις στο επί κοντώ θα γίνονται καθημερινά από τις 6:00 μ.μ. μέχρι τις 8:00 ή 8:30 (ανάλογα με την ημέρα), στην αίθουσα του άλματος επί κοντώ  στο κλειστό του Καυτανζογλείου.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ              ΤΡΙΤΗ                    ΤΕΤΑΡΤΗ           ΠΕΜΠΤΗ             ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

6:00-8:00              6:00-8:00              6:00-8:00              6:00-8:00              6:00-8:00

7:00-8:30                                                  7:00-8:30                                                 7:00-8:30

 

Οι αθλητές που επιθυμούν να διεκδικήσουν μια θέση στο γκρουπ των ΑΡΧΑΡΙΩΝ ή των ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ του επί κοντώ θα πρέπει να δηλώσουν (από την πρώτη προπόνηση) τις ημέρες που μπορούν να έρχονται για προπόνηση.

Επειδή υπάρχουν και τα μαθήματα ακόμη και να μπορεί κάποιος να έρχεται όλες τις ημέρες θα πρέπει να επιλέξει μία ή δύο ημέρες τις οποίες δεν θα έρχεται, για να διαβάζει.

ΟΣΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ στις 6:00  [ΔΕ-ΤΡ-ΤΕ-ΠΕ-ΠΑ] (γκρουπ κ. Κοσμά κ.ά.), μετά το ζέσταμα με το γκρουπ τους θα πηγαίνουν για ασκήσεις με κοντάρι στην κλειστή αίθουσα του επί κοντώ από τις 6:30 μέχρι τις 8:00. Υπεύθυνος προπονητής όποιος είναι διαθέσιμος τη δεδομένη ημέρα.

Επίσης στις 6:00 θα έρχονται τις Τρίτες και τις Πέμπτες όσα από τα παιδιά της κ. Σοφίας μπορούν να έρθουν τις ημέρες αυτές.
Από το σημείο συνάντησης θα πηγαίνουμε στην αίθουσα του άλματος  επί κοντώ. Όσοι αργούν πηγαίνουν στην αίθουσα του επί κοντώ δίνουν παρουσία και μετά ξεκινούν ζέσταμα με τις εντολές του προπονητή.

Τις άλλες ημερες (ΔΕ-ΤΕ-ΠΑ) από το γκρουπ της κ. Σοφίας οι αθλητές έρχονται κανονικά στην προπόνηση στις 7:00 με το γκρουπ τους. Μετά το ζέσταμα -με το γκρουπ τους- θα πηγαίνουν από τις  7:30 μέχρι τις 8:30 για επί κοντώ και θα ενώνονται με το γκρουπ που άρχισε στις 6:30.

Τις ημέρες που δεν θα υπάρχει ελεύθερος προπονητής Ε.Κ. (Χατζιόπουλος, Πατσουκάκης, Ευαγγέλου) η προπόνηση θα γίνεται με την επίβλεψη του κ. Φ. Κατσίκα.

Την απουσία (για αυτή την εβδομάδα 14-18.11.22) του κ. Μάριου Ευαγγέλου θα καλύψουν οι προπονητές με συντονιστή τον κ. Χατζιόπουλο.

Μπαλαντέρ επίβλεψης της προπόνησης των επικοντιστών (όταν κάποια μέρα δεν θα υπάρχει προπονητής) -μέχρι την ημέρα του αγώνα- ο. κ. Φ. Κατσίκας.

print

Written by