ΝΟΕ 2022 – ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΑΣΚΗΣΕΩΝ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΡΟΥΧΩΝ – ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Το 2ο 15θήμερο του Νοεμβρίου θα είναι δύο εβδομάδες γεμάτες με “αγωνιστική” δράση για τα τμήματα των Ακαδημιών.

Για το τμήμα των μεγαλύτερων παιδιών των ακαδημιών (γκρουπ κ. ΣΟΦΙΑΣ) θα γίνουν: Διαγωνισμός έλξεων, κάμψεων, σχοινάκι, κ.ά.
Για τα υπόλοιπα τμήματα (ΜΑΝ-1, ΜΑΝ-2 και ΚΑΤ) θα γίνουν : Διαγωνισμός σανίδας, αναπηδήσεων, κ.ά.

ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΔΙΠΛΩΝΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ
Στο τέλος του μήνα θα κάνουμε και διαγωνισμό διπλώματος ρούχων, για όλα τα τμήματα των ακαδημιών. Τα παιδιά θα μάθουν να διπλώνουν τα ρούχα τους (μπλουζάκια, φόρμες, ζακέτες) αλλά ο διαγωνισμός θα έχει και δεύτερο σκέλος. Οι διαγωνιζόμενοι, γνώστες πλέον της τεχνικής διπλώματος των ρούχων θα πρέπει να προπονηθούν στο σπίτι διπλώνοντας τα ρούχα τους και τακτοποιώντας το δωμάτιό τους.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
Μπαμπάδες και μαμάδες είναι στο χέρι σας να μάθετε στον «κανακάρη» σας και την «τσαπερδόνα» σας να φροντίζουν τα ρούχα τους και το δωμάτιό τους. Εμείς θα τονίσουμε στα μικρά παιδιά ότι “ΔΗΘΕΝ” θα κάνουμε εφόδους στα σπίτια σας! για να δούμε την κατάσταση των ρούχων στο δωμάτιό τους! Εκμεταλλευτείτε το και στρώστε τα παιδιά σας στη δουλειά αρχίζοντας από το μάζεμα των ρούχων τους. Αν η προσπάθειά μας δεν έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα … σφυρίξτε μας τα παράπονά σας και εμείς «μαθαίνοντάς τα από ένα πουλάκι»  θα «ψαρώσουμε» τους εκκολαπτόμενους αντάρτες.
ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ! & ΜΑΜΑΔΕΣ, συντονισμένα πολλά μπορούμε να πετύχουμε! Βοηθήστε μας – να σας βοηθήσουμε- να αποκτήσουν τα παιδιά “μας” καλές συνήθειες για τις οποίες όλοι θα είμαστε υπερήφανοι. 
Και να μην ξεχνιώμαστε! όπου το εγχείρημα πετύχει   … ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΚΕΡΑΣΜΑ για τους προπονητές. Όπου δεν πετύχει με την πρώτη … να βάλουμε μπροστά το σχέδιο “ψαρώματος” ο επιμένων νικά.

print

Written by