ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ – ΠΑΙΖΩ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ – ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Για τη διευκόλυνση των Δημοτικών Σχολείων της Διεύθυνσης Π.Ε. της Ανατολικής Θεσσαλονίκης,  που θέλουν να δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά τους να γνωρίσουν το πρόγραμμα «Παίζω επί κοντώ», περνάμε:
α) τη Δομή της προπονητικής μονάδας για τα Δημοτικά Σχολεία (φωτογραφία δίπλα) και
β) Ημερολόγιο  όπου φαίνονται οι διαθέσιμες ημερομηνίες εφαρμογής του προγράμματος (το ημερολόγιο στο τέλος του κειμένου).

Μπορείτε να συμβουλευτείτε το ημερολόγιο και να επιλέξετε τις διαθέσιμες ημερομηνίες (όσες ημερομηνίες είναι με πράσινο χρώμα στον πίνακα) για την επίσκεψη με τους μαθητές του Σχολείου σας στο Καυτανζόγλειο.

Η οριστικοποίηση του ραντεβού γίνεται  μέσω του υπευθύνου του προγράμματος του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Κατσίκα Φώτη και ενημέρωση της κ. Κώμη Κονακλή το αργότερο μέχρι την ΠΕΜΠΤΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022. Οριστικοποιηση μέχρι 22.12.22

Το πρόγραμμα απλώνεται στους (4) επόμενους μήνες (Δεκέμβριος 2022 μέχρι και Μάρτιος 2023).

Εφόσον στη συνέχεια υπάρχουν Σχολεία που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν ημέρα επίσκεψης στο Καυτανζόγλειο και ΘΕΛΟΥΝ, τότε ΙΣΩΣ το πρόγραμμα παραταθεί και για (2) δύο ακόμη μήνες  (πάντα σε συνεννόηση με την υπεύθυνη του προγράμματος της  Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης κ. Κώμη Κονακλή).

Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Όποιο Σχολείο δηλώσει πρώτο και έχει την επιβεβαίωση από τον κ. Κατσίκα Φ.,  κατοχυρώνει την ημερομηνία που δήλωσε.

Τελευταία Ενημέρωση 21.12.22   ΩΡΑ 23:00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ -ΠΑΙΖΩ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ- 21.12.22

Να είστε καλά
Φώτιος Κατσίκας

print

Written by