ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 5.12/21.12.2022 – ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν με ταχύ ρυθμό τα πάντα αλλάζουν. Μπορεί όλοι μας να δυσκολευόμαστε, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, υπάρχουν όμως ανάμεσά μας και οικογένειες ή και μεμονωμένα άτομα τα οποία περνούν πολύ πιο δύσκολα από ότι φανταζόμαστε!
Όσοι “Δόξα τω Θεώ” είμαστε σε κατάσταση που μπορούμε να διαθέσουμε ένα μικρό ποσό να αγοράσουμε μερικά τρόφιμα- μακράς διάρκειας- και να τα προσφέρουμε σε άπορους συνανθρώπους μας ας ενεργοποιηθούμε.
Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ από τη Δευτέρα 5/12/2022 και μέχρι 21/12/2022 θα συγκεντρώνει τρόφιμα τα οποία στη συνέχεια θα προσφέρει σε ιδρύματα τα οποία ετοιμάζουν συσσίτια ή τροφοδοτούν οικογένειες άπορες ώστε τουλάχιστον τις Γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς να μη λείψει από κανέναν «ένα πιάτο φαγητού».

 Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Από τη Δευτέρα 5/12/22 όσοι προσέρχονται στις προπονήσεις μπορούν να φέρνουν οι ίδιοι ή να στείλουν με τα παιδιά τους (αν είναι σχετικά μεγάλα) ένα σακουλάκι με τα όποια τρόφιμα θέλουν (μακράς διάρκειας) και να το βάλουν σε ένα καρότσι σουπερμάρκετ που θα υπάρχει στην είσοδο του Κ-3 του Κλειστού προπονητηρίου.
Ακόμη και όσοι έρχονται με το αυτοκίνητο για να αφήσουν το παιδί τους θα μπορούν να δώσουν το σακουλάκι τους στον προπονητή του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που θα παραλαμβάνει τα (μικρά) παιδιά.

ΠΡΟΣΟΧΗ

ΚΑΙ ΤΟ 2022 ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ “ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ”
Θα εφαρμόσουμε την ίδια τακτική με πέρυσι.

ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΦΕΡΝΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ.
Όποιος έχει ανάγκη ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ

(Παίρνουμε ό,τι έχουμε ανάγκη, σε συνεννόηση με την κ. Γκοτζαμάνη ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ) .
Αγαπητοί φίλοι, που αυτη την εποχή τα οικονομικά της οικογένειας είναι κάπως “στενάχωρα” δεν πρέπει να διστάζετε, χάρη θα μας κάνετε, θα πιάσει τόπο η προσφορά του καθενός μας.

Ζητήστε από την κ. Σοφία Γκοτζαμάνη να σας ετοιμάσει ένα σακουλάκι με τα αναγκαία, το οποίο θα σας το δώσει “διακριτικά” (δεν χρειάζεται κανένας να το μάθει).

«ΔΩΡΕΑΝ ΚΙΝΗΤΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ»  ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ – ΔΕΥΤΕΡΑ 6.12.21 ΜΕΧΡΙ ΤΕΤΑΡΤΗ  15.12.21

ΕΙΔΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Ενδεικτικά, γνωρίζοντας και από άλλες χρονιές,  τα τρόφιμα που μπορούμε να βάλουμε στο σακουλάκι μας είναι: [Ρύζι, Μακαρόνια, Ζάχαρη, Όσπρια, Γάλατα εβαπορέ (μακράς διάρκειας), Λάδι … και πολλά άλλα παρόμοια, τα οποία δεν θα χαλάσουν].

Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

 

Όποιος μπορεί και θέλει, ερχόμενος στην προπόνηση με το παιδί του ας θυμηθεί και το σακουλάκι για τους άπορους συνανθρώπους μας.
Το καλύτερο είναι να δώσει στο παιδί του το σακουλάκι να το βάλει στο καρότσι συγκέντρωσης, έτσι τα παιδιά μαθαίνουν να νοιάζονται και για τους συνανθρώπους τους.

Τα συγκεντρωθέντα θα διατεθούν όπου μας υποδείξετε ή σε ιδρύματα και εκκλησίες τα οποία έχουν επιτροπές και διοργανώνουν συσσίτια ή που «χειρίζονται» παρόμοιες δωρεές.

print

Written by