ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022 – POINT SYSTEM ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΩΝ

Ο σύλλογος προσπαθεί να περάσει στους μπόμπιρες και τις μπομπιρούλες «σωστούς» τρόπους σκέψης που θα οδηγούν σε επιθυμητές συμπεριφορές.

Κανένας δεν γεννήθηκε γνωρίζοντας τι πρέπει να κάνει ή ποιά είναι η επιθυμητή συμπεριφορά σε κάθε παρουσιαζόμενη ευκαιρία, τόσο στον αθλητισμό όσο και στη ζωή.

Όλη αυτή την προσπάθεια του να μάθουν τα παιδιά «την επιθυμητή συμπεριφορά», που χαρακτηρίζει τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ, με δύο λόγια την ονομάζουμε “Point System”.

Και επειδή οι παλαιοί επισκέπτες της σελίδας μας γνωρίζουν καλά το σύστημα, θα παραπέμψω τους νέους επισκέπτες σε κάποια από τις αναφορές που -εν συντομία- εξηγεί το «τι εστί Point System”.

Επίσης οι νέοι επισκέπτες μπορούν να διαβάσουν τα σχετικά άρθρα που με παραδείγματα τονίζουν τις αξίες που θέλουμε να περάσουμε στα παιδιά μας. Γεια σου, με λένε Κωστάκη … καθώς και την ιστορία του Point system ΤΟ “POINT SYSTEM” : ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ & Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ

Οι νικητές του «Point System» και των παρουσιών βραβεύονται στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ κάθε μήνα. Μπορεί τα δωράκια που παίρνουν να είναι ένα μολυβί, μια σβηστήρα, ένας χάρακας, ή … αλλά στα παιδικά μάτια η αξία τους παίρνει τεράστιες διαστάσεις, είναι κάτι που κέρδισαν επειδή βελτιώθηκαν στο … οτιδήποτε.

Για το μήνα Νοέμβριο 2022 οι νικητές του Point System και στις παρουσίες,  φαίνονται στους διπλανούς πίνακες.

Όλα τα παιδιά μπορούν να είναι νικητές, αρκεί να προσπαθήσουν και να βελτιώνονται σε οτιδήποτε από τρόπο συμπεριφοράς μέχρι και … τις επιδόσεις τους (στα … μαθήματα ή στο στίβο).

Δεν χρειάζεται να είσαι πρώτος στα αγωνίσματα για να πάρεις το πολυπόθητο αυτοκολλητάκι που οδηγεί στη νίκη, απλά να είσαι ο εαυτός σου και να αρπάζεις την κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται.

Προσέχω στα όσα οι προπονητές τονίζουν και τα εφαρμόζω, όταν παρουσιαστεί η ευκαιρία (τυχαία ή και μεθοδευμένα από τους προπονητές).
Η εφαρμογή κάθε οδηγίας οδηγεί σε αυτοκολλητάκι και πολλά αυτοκολλητάκια  οδηγούν στην επιβράβευση.

Παιδιά, προσπαθήστε να θυμάστε τις οδηγίες των προπονητών σας –ποια είναι η επιθυμητή συμπεριφορά- και χωρίς να το καταλάβετε θα είστε εσείς αυτοί που θα βραβευτούν τον επόμενο μήνα.

ΜΠΡΑΒΟ σε όλους όσους προσπάθησαν και βελτιώθηκαν.  Ξεχωριστά ΜΠΡΑΒΟ στους νικητές.

Οι βραβεύσεις … έγιναν την Παρασκευή 2.12.22

(Παρακάτω οι φωτογραφίες των νικητών στα διάφορα γκρουπ).

print

Written by