ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΤΕΤΑΡΤΗ 21.12.22 ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ

Τα γκρουπ των Αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ ετοιμάζονται για τη ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 2022 που θα γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 21.12.22 στις 19:00 στην αίθουσα του άλματος επί κοντώ στο Καυτανζόγλειο. Τον τελευταίο καιρό οι προετοιμασίες για τη γιορτή των Χριστουγέννων έχουν πάρει και πάλι φωτιά. Χωρίς να παραμελούμε τις προπονήσεις μας ξεκλέβουμε λίγο χρόνο για πρόβες, στολίσματα και πολλές άλλες ετοιμασίες. Θέλουμε να είναι όλα όμορφα για να το χαρούν πρώτα τα παιδιά μας και έπειτα όλοι όσοι θα μας τιμήσουν με τη παρουσία τους.

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ – ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ 21.12.2022

Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ
Οι αθλητές που ξεκινούν την προπόνηση νωρίτερα θα γίνει κανονικά -στο χώρο που είναι προγραμματισμένη από τους προπονητές- μέχρι τις 18:30.  Στη συνέχεια ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ τους προπονητές και τους αθλητές, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην αίθουσα του επί κοντώ όπου θα γίνει η γιορτή.

 

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ & ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ
Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ
των παιδιών των ακαδημιών (για όλα τα γκρουπ) θα γίνει στις 18:30 (ακόμη και για το 1ο γκρουπ που ξεκινάει στις 18:00). Το κάθε παιδί μπαίνοντας στην αίθουσα τοποθετεί στο χώρο συγκέντρωσης των ΔΩΡΩΝ που θα του υποδείξουν οι προπονητές και το δικό του δωράκι.
ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ:  Η είσοδος του Κλειστού (κτήριο Κ-3).

 

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ  … ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ
Στην εκδήλωση την οποία παρακαλούμε να Τιμήσουν και οι Γονείς και κηδεμόνες των παιδιών μας καθώς και οι Φίλοι του Συλλόγου που επιθυμούν  να δημιουργήσουν ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ατμόσφαιρα, που θα μας βάλει ομαλά στο ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ.
Η είσοδος των γονέων στην αίθουσα στις 19:00 (αφού την ετοιμάσουμε πρώτα), ώστε στις 19:15 να αρχίσουμε.
Η είσοδος των γονέων-κηδεμόνων θα γίνει από την πόρτα που βρίσκεται δίπλα από την είσοδο του κτηρίου (η πόρτα θα είναι ανοιχτή με άτομο υποδοχής των γονέων και κηδεμόνων).
Η γιορτή περιλαμβάνει διάφορα σκετς, ποιήματα και τραγούδια με τα οποία ευελπιστούμε να δημιουργήσουμε ατμόσφαιρα που θα ταιριάζει με τις ημέρες των Χριστουγέννων.

 

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΩΡΩΝ
Στο τέλος της γιορτής, με τη βοήθεια του Αι Βασίλη που θα έρθει ειδικά για τη γιορτή του ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα γίνει ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΩΡΩΝ των παιδιών.
Τα παιδιά του ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα φέρουν από ένα δωράκι το καθένα (κατά προτίμηση unisex), το οποίο θα τοποθετήσουν μαζί με τα δωράκια των άλλων αθλητών κάτω από το «χριστουγεννιάτικο δένδρο» και στη συνέχεια θα μοιραστούν στην τύχη σε όλα τα παιδιά..
Γονείς και κηδεμόνες (των μικρών παιδιών), όσοι τουλάχιστον είστε κοντά μας και διαβάζετε αυτές τις γραμμές, μην ξεχάσετε να δώσετε στον μπόμπιρα ή την μπομπιρούλα σας ένα δωράκι (κατά προτίμηση unisex), ώστε στη μοιρασιά όλα τα παιδιά να πάρουν από ένα και να το χαρούν. Μιλάμε για δωράκια που το κάθε παιδί θα χαρεί (δε χρειάζεται να πάρετε ακριβά δωράκια ούτε μπορούμε να καθορίσουμε την αξία τους, δωράκια που το κάθε παιδί θα χαρεί, μπορείτε να βρείτε και με πολύ λίγα ευρώ).
Θα φροντίσουμε βέβαια να έχουμε και εμείς μερικά δωράκια παραπάνω -μήπως κάποιο παιδί ξεχάσει και έρθει χωρίς δωράκι- αλλά το καλύτερο θα είναι ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΩΡΑΚΙ ώστε τα δωράκια να φτάσουν για όλα τα παιδιά.

Ευχόμαστε να είμαστε όλοι εκεί για να απολαύσουμε τη γιορτή μαζί με τα «αστέρια μας» που σίγουρα θα λάμψουν!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ
Η Τετάρτη 21.12.22 θα είναι η τελευταία ημέρα συγκέντρωσης τροφίμων. Όσοι έχετε τη δυνατότητα για ένα πακέτο μακαρόνια ή ένα κιλό ρύζι ή … και μέχρι τώρα το ξεχνούσατε είναι η τελευταία σας ευκαιρία να συμβάλλετε στο ξεχείλισμα του καροτσιού ή των καροτσιών (ήδη το ένα καρότσι γέμισε).
Ειδικά φέτος μπήκαν στο παιχνίδι με τα τρόφιμα και τα Δημοτικά Σχολεία της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, που μας επισκέπτονται για να γνωρίσουν το άλμα επί κοντώ με το πρόγραμμα «παίζω επί κοντώ» και έτσι η προσπάθεια ΟΛΩΝ  μας θα έχει ικανοποιητικά αποτελέσματα.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ…

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

print

Written by