ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Με καθυστέρηση μερικών ημερών λόγω εορτών έγιναν εχθές  9.1.23, πρώτη ημέρα επανόδου στις προπονήσεις, οι βραβεύσεις των νικητών του Point System και των Παρουσιών του  Δεκεμβρίου 2022.

Βλέποντας τους νικητές (μερικοί από τους οποίους μήνες προσπαθούν να είναι αυτοί οι νικητές) αισθάνομαι κάπως άσχημα που άργησα μερικές ώρες να περάσω τα αποτελέσματα.

Είμαι σίγουρος ότι στα σπίτια των νικητών θα υπάρχει αγωνία…

Ε! πότε θα περάσει τον πίνακα με τους νικητές ο κ. «ΡΗΓΑΣ» για να δουν όλοι ότι τα κατάφερα να είναι εγώ ο νικητής αυτό το μήνα».

Συγχαίρουμε τους νικητές όλων των γκρουπ του POINT SYSTEM (Σάκη-Φώτη Παπαδόπουλο, Αρθούρο Κόζα, Στέλιο Γιουτσόγλου, Σοφία Καραντούνια και Μαγδαληνή Παπαδοπούλου) αλλά και όσους προσπάθησαν και βελτιώθηκαν σε συμπεριφορά αλλά και επίδοση.

Επίσης και τους νικητές των παρουσιών (Σοφία Παπαδοπούλου, Νίκο Κωτσάκη, Στέλιο Γιουτσόγλου, Γιώργο Βασιλείου, Θεοφάνη Νταφούλη, Μαγδαλητή Παπαδοπούλου).

Θα ήταν παράλειψη να μην επαινέσουμε και τους γονείς και κηδεμόνες που φέρνουν τα παιδιά τους στο Στάδιο, ίσως καθιερώσουμε και βραβείο κηδεμόνα.

Κάποιοι παππούδες που αργούν λίγο να προσέξουν γιατί … μέχρι και ρολόι πήραν τα εγγόνια για να ελέγχουν την ώρα προσέλευσης. “Άντε παππού θα αργήσουμε”! Φωτιά στα μπατζάκια του ο παππούς!

Τον επόμενο μήνα «θα είμαι εγώ ο νικητής» βροντοφώναξε κάποιος που για λίγο έχασε την πρωτιά. Δεν θα αφήσω καμία ευκαιρία να πάει χαμένη, θα είμαι το καλύτερο παιδί και σωστά η Κυρία θα με επιβραβεύσει με τα περισσότερα αυτοκολλητάκια…

Οι νικητές του «Point System» και των Παρουσιών του  Δεκεμβρίου 2022 φαίνονται στους παρακάτω πίνακες.

Οι φωτογραφίες από τις απονομές των βραβείων των γκρουπ των Ακαδημιών (με αρκετές απουσίες λόγω γρίπης …).

Συγχαίρουμε και τους προπονητές των Ακαδημιών (κ. Κατερίνα Πατσίδου, κ. Μανώλη Βαποράκη και κ. Σοφία Γκοτζαμάνη) που με μαεστρία περνούν στα παιδιά μας “επιθυμητές συμπεριφορές“.

print

Written by