ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 23.01.23 ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ τη Δευτέρα 23.01.23 θα κόψει τη βασιλόπιτα του 2023 στην αίθουσα Τύπου του Καυτανζογλείου και  θα βραβεύσει τους αθλητές  που διακρίθηκαν αγωνιστικά το 2022 αλλά και τους μαθητές-αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που αρίστευσαν στις σπουδές τους.

Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ
Τα ονόματα των αθλητών που διακρίθηκαν το 2022 και θα προταθούν στο Δ.Σ. για βράβευση, θα ανακοινωθούν μετά το Δ.Σ. που θα γίνει τη Δευτέρα 16.1.23.

Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα βραβευτούν και όλοι οι μαθητές-αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που Αρίστευσαν στις σπουδές τους.

  • ΑΡΙΣΤΑ για τα Γυμνάσια =  όσοι/ες προήχθησαν με γενικό βαθμό από 18 ½ και πάνω.
  • ΑΡΙΣΤΑ για τα Λύκεια = (πάνω από 18,1).
  • ΚΑΙ όσοι πέρασαν στην ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Καλούνται οι μαθητές-αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ Γυμνασίου και Λυκείου που “Αρίστευσαν” ή που πέρασαν στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση,  τη χρονιά που μας πέρασε, να ενημερώσουν ΑΜΕΣΑ το σύλλογο.
Όσοι μαθητές-αθλητές έχετε ΑΡΙΣΤΑ στον τίτλο προαγωγής σας  δηλώστε προφορικά ή τηλεφωνικά στους προπονητές σας  ή στον κ. Κατσίκα (το βαθμό, την τάξη και το σχολείο) και μας φέρνετε φωτοτυπία του τίτλου σε δεύτερη φάση.
Επείγει να μας ενημερώσετε για να σας συμπεριλάβουμε στους υπό βράβευση (να ετοιμάσουμε τα Διπλώματα, να παραγγείλουμε τα δωράκια, κ.ά.).

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ
Θα περιμένουμε τις δηλώσεις των Αριστούχων μέχρι και την προπόνηση της Τετάρτης 18.1.23 (πρέπει να ετοιμάσουμε ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ).

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΤΟΥΝ -ΑΦΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ.
Τονίζουμε
ότι όσοι είναι τώρα Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ δε χρειάζεται να ανησυχούν που δεν πήραν ακόμη βαθμούς. Τα “πρωτάκια” που θα βγάλουν ΑΡΙΣΤΑ (πάνω από 18,5 στο “1ο τετράμηνο” θα βραβευτούν αργότερα όλοι μαζί σε επίσημη εκδήλωση του Συλλόγου.

print

Written by