24.1.23 ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ Π.Θ. «ΕΠΑΙΞΕ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ»

Με τμήμα της Ε τάξης συμμετείχε το Πειραματικό  Δημοτικό Σχολείο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μπορεί οι μαθητές να ήταν μικρότεροι από τα άλλα σχολεία, τα κατάφεραν όμως εξ ίσου καλά τόσο στις απαιτητικές προασκήσεις  για το άλμα επί κοντώ όσο και στον αγώνα με λάστιχο.

Με όρεξη και σχετικά μεγάλα ποσοστά προσοχής -ως τμήμα- και τους «όμορφους» να κερδίζουν τους «ψηλούς» στη σύνταξη, κύλισε το δίωρο της γνωριμίας με το άλμα επί κοντώ.

Ακολούθησε αγώνας όπου όλοι πέρασαν τα δύο αρχικά ύψη.

Στη συνέχεια μετά το 1.70, όποιος περνούσε το λάστιχο συνέχιζε μέχρι να χάσει το δικαίωμα να αγωνίζεται και ο τελευταίος με τρεις συνεχόμενες άκυρες (στο 2.30).

Πολύ καλά τα πήγαν ΟΛΟΙ, ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΟΙ:

  • 1ος ΛΥΤΡΑΣ ΜΑΡΚΟΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και στη
  • 2η θέση ισοβάθμησαν οι: Κίτσιος Ζήσης, Κίτσιου Βαρβάρα, Κολτσάλη Ελεωνόρα-Κυβέλη,
    Μπαζμπάνη Μελίνα, Τζιότζιου Νεφέλη και Ψούχλος Κων/νος.

Αρκετά ακόμη Κορίτσια αλλά και αγόρια έδειξαν να «το έχουν» αλλά μικρολάθη (πατούσαν κοντά με αποτέλεσμα να πιάνουν χαμηλά) τους στέρησαν την παρουσία τους στις πρώτες θέσεις.

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΠΡΑΒΟ και τον Κύριό σας κ. Κυριακίδη Γεώργιο που ως παλιός αθλητής στίβου σας πέρασε την “τάξη” και το σωστό ρυθμό ακόμη και στην προθέρμανση.

Την άλλη εβδομάδα θα έρθει και άλλο τμήμα του σχολείου με στόχο να σας ξεπεράσει (έτσι μου είπε ένα πουλάκι)!

Παρούσα και πάλι η κ. Κώμη Κονακλή Υ.Φ.Α.ΣΧ.Α. της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ανατ. Θεσσαλονίκης, την οποία ιδιαιτέρως ευχαριστούμε.

Είμαστε σίγουροι ότι νοερά είναι μαζί μας και ο κ. Νίκος Μακρής πρωτεργάτης αυτής της εκδήλωση «γνωριμίας» των Δημ. Σχολειων της Ανατ. Θεσσαλονίκης με το επί κοντώ.

print

Written by