23.1.23 – Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2023

Με δεδομένες τις συνθήκες για εκδηλώσεις σε κλειστό χώρο αλλά και τα τελευταία δύσκολα χρόνια που περάσαμε, η εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας ήταν ζεστή, οικογενειακή … με μια λέξη «καταπληκτική».

Είμαστε σύλλογος, από τον πρόεδρο κ. Μουρουδέλη Σωτήριο μέχρι και τον πιο «όμορφο» προπονητή μας, που ό,τι κάνουμε το κάνουμε για να το χαρούν (οι αθλητές, οι γονείς, οι κηδεμόνες, οι φίλοι, τα μέλη του Συλλόγου, τα μέλη του Δ.Σ. και της Ε.Ε.).

Ό,τι κάνουμε το κάνουμε για να το χαρούμε και είναι φυσικό να δίνουμε ΟΛΟΙ μας τον καλύτερό μας εαυτό.

Δεν επιζητούμε ιδιαίτερες Δημόσιες σχέσεις ίσως γιατί μάθαμε να μην περιμένουμε τίποτε από τους έχοντες και κατέχοντες αν και ποτέ δεν αρνηθήκαμε τη φιλία μας και τη βοήθειά μας σε όποιον την ζήτησε. Πορευόμαστε με τα όσα η χρηστή διοίκηση και το σωστό κουμάντο μας εξασφαλίζουν και αυτό μας φτάνει.

Είμαστε εδώ για να λειτουργεί ο σύλλογος και να βρίσκουν μια ζεστή αγκαλιά, όσα παιδιά είτε το επέλεξαν οι γονείς τους να είναι κοντά μας ή βρέθηκαν τυχαία στην παρέα μας.

Τιμούμε την οποιαδήποτε προσφορά προς το σύλλογο και προσπαθούμε να την επιβραβεύσουμε, ένα μπράβο είναι το ελάχιστο που όμως σε πολλές περιπτώσεις κάνει τη διαφορά. Αυτές τις περιπτώσεις που σε πολλούς ίσως να περνούσαν απαρατήρητες προσπαθούμε και θέλουμε να έχουμε την ετοιμότητα και την ευρύτητα πνεύματος να ξεχωρίζουμε. Δεν τα καταφέρνουμε πάντοτε, πολλές ευκαιρίες για να πάρουμε το αυτοκολλητάκι μας τις χάνουμε, όμως προσπαθούμε. Συχνά παίρνουμε το ασανσέρ και πάμε στην ταράτσα, από τα ψηλά φαίνονται καλύτερα οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά σε κάθε συμπεριφορά.

Από την εκδήλωση ξεχωρίσαμε:

  • Την ζεστή ατμόσφαιρα (το ζεστό οικογενειακό περιβάλλον): Γονείς, κηδεμόνες αθλητές αλλά και μικρά παιδιά όλοι μαζί όλοι χαρούμενοι, τυχεροί αλλά και μη τυχεροί με το φλουρί.
  • Τις γνωριμίες και τις φιλίες μεταξύ των οικογενειών με συνδετικό κρίκο τα παιδιά τους.
  • Τις δυνατές φιλίες των παλιότερων αθλητών που τους βλέπουμε οικογενειάρχες πλέον να οδηγούν και τα παιδιά τους σε ανάλογες φιλίες μέσα από τον αθλητισμό.
  • Την παρουσία αρκετών γονέων κοντά στο σύλλογο αν και τα παιδιά τους μεγάλωσαν και σπουδάζουν ή τραβούν το δρόμο τους.
    Αυτό μας Τιμά ιδιαίτερα γιατί δείχνει ότι κάτι βρήκαν να γίνεται σωστό και θέλουν να το στηρίξουν ώστε και άλλα παιδιά να το γνωρίσουν. Πώς να μη θαυμάσεις το μεγαλείο αυτής της  συμπεριφοράς, όσων προσφέρουν όχι μόνο για τα παιδιά τους αλλά και για τα παιδιά όλου του κόσμου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Από που να αρχίσουμε και που να φτάσουμε.

  • Ας ξεκινήσουμε από τους έχοντες την ευθύνη της λειτουργίας του συλλόγου, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, του παρόντος Δ.Σ. αλλά και παλαιοτέρων, που είναι κοντά και νοιάζονται. Νοιάζονται για «μια ιδέα, έναν σκοπό» όπως λέει και ο ύμνος του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
    Κυρίες, Κύριοι ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
  • Να πάμε στους προπονητές του συλλόγου που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να είναι όλα έτοιμα. Όπως συμβαίνει σε κάθε οικογένεια, άλλος φορτώνεται πολλά και άλλος λίγα, όμως η διάθεση μετράει και  ανάλογα μεγάλο είναι  και το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που τους απευθύνουμε.
    Κυρίες, Κύριοι ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
  • Αθλητές (μικροί μεγάλοι), γονείς, κηδεμόνες, φίλοι και σε όλους όσους βοήθησαν έστω και στο ελάχιστο ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
    Κυρίες, Κύριοι ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
  • Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Νίκο Χαλάτση που ως εκπρόσωπος του ΑΣΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας Τίμησε με την παρουσία του και απένειμε τα βραβεία στους ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ μαθητές Γυμνασίου.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:   

Ο πρόεδρος κ. Μουρουδέλης Σωτήριος και  τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου: κ. Μανιού Αικατερίνη, Καρματζόγλου Σταύρος, Πασσάς Εμμανουήλ, Εδιππίδη Χριστίνα, Σπήλιος Δημήτριος, Γάκης Δημήτριος, Χαντζίδης Σπυρίδων και Κατσίκας Φώτιος,
ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ   όλους όσους λάμπρυναν την εκδήλωσή με την παρουσία τους αλλά και όσους έδειξαν το ενδιαφέρον τους από μακριά.

Η κοπή της πίτας 2023 με μερικές αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες.  (Οι καλές φωτογραφίες της Αναστασίας Λούβαρη αναμένονται).

print

Written by