ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΡΕΙΑΖΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ – ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 18:00 – 19:15

Ανείπωτος ο πόνος, ανείπωτες οι τραγωδίες που προκάλεσε ο καταστροφικός σεισμός σε Τουρκία και Συρία. Είναι σίγουρο ότι κανένας μας δεν μπορεί να αντιληφθεί το πραγματικό μέγεθος της ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ μέσα από τις οθόνες μας.

 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΡΕΙΑΖΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ
Από την πρώτη ημέρα της καταστροφής πολλοί ενεργοποιήθηκαν να βοηθήσουν με ότι μέσα διαθέτουν…
Το φιλότιμο και πάλι κάνει θαύματα.
Σε πολλά σημεία της Θεσσαλονίκης αλλά και της Ελλάδος συγκεντρώνονται «χρειαζούμενα» και αποστέλλονται στις πληγείσες περιοχές.

ΙΣΜΑΗΛ ΣΟΝΑΫ
Χωρίς να μειώσουμε την προσφορά κανενός θα σταθούμε στη δράση μέλους του συλλόγου μας και πατέρα τριών αθλητών μας του κ. Ισμαήλ Σονάυ (Τουρκικής καταγωγής) που από την πρώτη ημέρα ενεργοποιήθηκε και προσφέρει.  Ίσως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος αφού διαθέτει εταιρία με Νταλίκες για «Express Διεθνείς Μεταφορές  ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΣΙΑ». https://www.sefatrans.com/
Υπό την εποπτεία του προξενείου της Τουρκίας και μέσω του Ερυθρού Σταυρού,  καθημερινά μεταφέρονται στην Τουρκία τα όσα συγκεντρώθηκαν στα διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης (στο Δήμο Μενεμένης, στη Δημοσθένους 31 Μενεμένη  και σε πολλά άλλα σημεία που δεν γνωρίζουμε). Από τα γραφεία της Εταιρίας του κ. Ι. ΣΟΝΑΫ  (Δημοσθένους 31 Μενεμένη) αναχωρεί  καθημερινά στις 16:00 και μία Νταλίκα με τα συγκεντρωθέντα για την Τουρκία.

 

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ
Θέλουμε και εμείς να βοηθήσουμε με ότι μπορούμε και δείξουμε εμπράκτως,  ότι συμμεριζόμαστε τον ανείπωτο πόνο των συνανθρώπων μας και ότι δεχόμαστε να πάρουμε έστω ένα μικρό κομμάτι του πόνου στις πλάτες μας! για να προσπαθήσουμε να μετριάσουμε τον … «αμετρίαστο» πόνο των πληγέντων συνανθρώπων μας.

 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ κ.ά.  ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ
Από σήμερα Παρασκευή 10.2.23 και μέχρι την Παρασκευή 17.2.23 θα συγκεντρώνουμε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ από τα όσα ο κ. Σονάυ πέρασε στη σελίδα του και φαίνονται στην παρακάτω Φωτογραφία.

 

Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ (ΕΚΤΟΣ Σ/Κ)

ΑΠΟ ΤΙΣ 18:00 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 19:15 

ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟΥ

ΤΟΥ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟΥ (ΚΤΙΡΙΟ Κ-3).

Τα συγκεντρωθέντα θα μεταφέρονται από τον πρωτεργάτη αυτής της ανακοίνωσης κ. Καρματζόγλου Σταύρο Γενικό Αρχηγό του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, στα γραφεία του κ. Σονάυ για να σταλούν όπου πρέπει.

 

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 

ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ
Με τη σύμφωνη γνώμη του κ. Τομπούλη Αναστάσιου προέδρου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και του προέδρου του Σ.Π.Σ.Β.Ε. κ. Λαμπρόπουλου Κώστα, παρακαλούμε τους γονείς και κηδεμόνες ΟΛΩΝ των αθλητών – ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, να δώσουν ότι μπορούν (από τα όσα η λίστα περιέχει) στο παιδί τους να το φέρει στο Καυτανζόγλειο, για να τους δείξουν ότι θα πρέπει να βλέπουμε γύρω μας και να προσπαθούμε να βοηθήσουμε όπου μπορούμε.

ΣΤΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟ ΔΡΟΜΟ – ΛΟΥΤΡΑ ΛΑΓΚΑΔΑ
Επίσης και πάλι με τη σύμφωνη γνώμη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης κ. Τομπούλη Α., και του προέδρου του Σ.Π.Σ.Β.Ε. κ. Λαμπρόπουλου Κώστα, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ  όσους αθλητές συμμετέχουν στον Ανώμαλο Δρόμο της Κυριακής 12.2.23 στο Λαγκαδά, να έρθουν να αγωνιστούν φέρνοντας το σακουλάκι με την προσφορά τους σε τρόφιμα μακράς διάρκειας ή ότι άλλο από τη λίστα, τα οποία θα συγκεντρώνονται δίπλα από το χώρο που θα δηλώνονται οι αθλητές.

 

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τέλος  παρακαλούμε και τη Διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Ανατολικής Θεσσαλονίκης να ευαισθητοποιήσουν τα παιδιά τους για να φέρουν στο σχολείο ό,τι μπορούν (από τα παραπάνω)  τα οποία ή θα προωθήσουν στο σημείο συγκέντρωσης Δημοσθένους 31 Μενεμένη Θεσσαλονίκη ή θα μας ενημερώσουν να τα παραλάβουμε εμείς (Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ) από όπου μας υποδείξουν και να τα παραδώσουμε στα γραφεία της SEFATRANS (Δημοσθένους 31 Μενεμένη).

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΑΣ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ

ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ

print

Written by