ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 21.2.23 – Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΣΥΡΙΑΣ

Ενημερώνουμε όσους έχουν τη διάθεση να συνδράμουν τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και Συρίας με ό,τι διαθέτουν  (η συγκέντρωση των ειδών αφορά: Τρόφιμα μακράς διαρκείας, κουβέρτες, γάλα σε σκόνη, πάνες ενηλίκων/μωρών, απορρυπαντικά ρούχων, ορούς, γάζες, επιδέσμους, είδη ατομικής υγιεινής, κ.ά.), ότι ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ και την ΤΕΤΑΡΤΗ 21.2.23 η προθεσμία συγκέντρωσης των αναγκαίων στην είσοδο του Κλειστού στο Καυτανζόγλειο.

Τη μεταφορά στο χώρο συγκέντρωσης έχει αναλάβει ο κ. Καρματζόγλου Σταύρος Γενικός Αρχηγός του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, τον οποίο και ευχαριστούμε για την πρωτοβουλία του να ενεργοποιηθούμε.

Τα συγκεντρωθέντα στο Καυτανζόγλειο προωθούνται στο χώρο συγκέντρωσης της Εταιρίας SEFATRANS. Μετά τη συλλογή των ειδών, η SEFATRANS θα τα μεταφέρει η ίδια στον προορισμό τους.

Οποιαδήποτε βοήθεια είναι πολύτιμη.
Καθημερινά η παραλαβή γίνεται μέχρι τις 16:00 στην έδρα της SEFA TRANS, 231 076 3213
Aπό τα γραφεία της Εταιρίας  «SEFA TRANS» Δημοσθένους 31 Μενεμένη,  αναχωρούν καθημερινά (1 ή 2) Νταλίκες με προορισμό τις πληγείσες περιοχές μέσω του Ερυθρού Σταυρού και την εποπτεία του Τούρκικου Προξενείου.

Από ότι πληροφορηθήκαμε από τον κ. Ισμαήλ Σονάυ η αποστολή τροφίμων και ρουχισμού θα συνεχιστεί μέχρις ότου ζητήσουν οι πληγέντες να σταματήσει, αφού υπάρχει μεγάλη ανάγκη και τα συγκεντρωθέντα λειτουργούν ως ένα «Φως» στο βαθύ σκοτάδι που προκάλεσε ο σεισμός.

print

Written by