ΚΥΡΙΑΚΗ 7.5.23  Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ – «ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΝΤΑΡΙ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ» ΤΗΣ  κ. ΣΟΦΙΑΣ  ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗ

Την ερχόμενη βδομάδα από 4 έως 7 Μαΐου στην Δ.Ε.Θ. HELEXPO  θα πραγματοποιηθεί η 19η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου. Στα πλαίσια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν και εκδηλώσεις παρουσίασης βιβλίων.

Την Κυριακή 7 Μαΐου στις 11:30 στο stand 111A, Περίπτερο 13, θα γίνει η παρουσίαση του υπέροχου παιδικού βιβλίου “Μ’ ένα κοντάρι στα Ουράνια” της  κ. Σοφίας Γκοτζαμάνη.

ΕΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΠΟΛΛΑ
Θέλετε να κάνετε ένα δώρο σε παιδιά Δημοτικού και πρώτων τάξεων Γυμνασίου συνιστούμε ανεπιφύλακτα το βιβλίο «ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΝΤΑΡΙ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ» της Σοφίας Γκοτζαμάνη. Το Βιβλίο είναι των Εκδόσεων Σταμούλη/Άθως (Παιδικά) με εικονογράφηση Αγγελικής Δελεχά.

Στούς τρεις πρώτους νικητές του Τελικού του προγράμματος “ΠΑΙΖΩ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ” εκτός των Κυπέλων, Μεταλλίων και Διπλωμάτων, θα δοθεί και από ένα ΒΙΒΛΙΟ “Μ’ ένα κοντάρι στα Ουράνια” της  κ. Σοφίας Γκοτζαμάνη, που δείχνει τα πόσα μπορεί να κερδίσει ένα παιδί, για όλη του τη ζωή, από την προσεγμένη  ενασχόλησή του με τον αθλητισμό.

Σε ευχαριστούμε κ. Γκοτζαμάνη για τα όσα σημαντικά προσφέρεις στα παιδιά μας και στα παιδιά όλου του κόσμου αλλά και κυρίως γιατί … “δεν μας αφήνεις στιγμή να ησυχάσουμε”!

Αποσπάσματα από το Βιβλίο της κ. Γκοτζαμάνη Σοφίας θα διαβάσει ο αγαπητός φίλος του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Ανδρέας Χατζηδήμου (Μικρός Αναγνώστης), ενώ τα παιδιά του ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα πλαισιώσουν την εκδήλωση με «εκπλήξεις».

Να είμαστε όλοι εκεί!

print

Written by