ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ «ΠΑΙΖΩ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ» ΛΟΓΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Παρόλη την καλή διάθεση του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και τις σε πολλούς τομείς πρωτοφανείς προετοιμασίες μας, …  ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ «ΠΑΙΖΩ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ» ή αλλιώς η «γιορτή του επί κοντώ» για τα Δημοτικά Σχολεία ματαιώνεται.

 

ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ

Οι αξιέπαινες  προσπάθειες της Υπευθύνου Φυσικής Αγωγής Σχολικού Αθλητισμού (Υ.Φ.Α.ΣΧ.Α.) της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης κ. Κώμης Κονακλή,  συνάντησαν την αδυναμία των Σχολείων να μετακινήσουν τα παιδιά, που θα συμμετείχαν στη γιορτή.

Σήμερα λάβαμε το σχετικό τηλεφώνημα από την κ. Κονακλή και είμαστε υποχρεωμένοι να ματαιώσουμε την  εκδήλωση που είχαμε προγραμματίσει και ετοιμαζόμασταν για την Τρίτη 30.5.23 το πρωί.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

  • Τους προπονητές αλλά και όλους τους εθελοντές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (μέλη Δ.Σ., μέλη συλλόγου αλλά και φίλους), που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν σε αυτό το σπουδαίο εγχείρημα.
  • Εκ μέρους των Σχολείων της Ανατολικής Θεσσαλονίκης την κ. Κώμη Κονακλή, (που ίσως δεν κατάλαβαν το μέγεθος της προσφοράς της στα παιδιά των σχολείων της αρμοδιότητάς της).
  • Παράλληλα τον κ. Νίκο Μακρή  «γενεσιουργό αιτία» του προγράμματος «Παίζω επί κοντώ» για τη διαμεσολάβηση αλλά και την εθελοντική του προσφορά  σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος.
  • Βέβαια αν ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατ. Θεσσαλονίκης κ. Ευάγγελος Κελεσίδης δεν είχε την ευρύτητα πνεύματος να αγκαλιάσει και να στηρίξει το πρόγραμμα, τίποτε από όσα έζησαν τα παιδιά που πέρασαν δεν θα είχε υλοποιηθεί.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ – ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ ΤΟ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ

  • Ποτέ και πουθενά δεν έγινε ανάλογη εκδήλωση για το Επί Κοντώ με ταυτόχρονη εξάσκηση 100 και πλέον μαθητών. Η εκδήλωση θα συνεχίσει να γίνεται όπως την οραματιστήκαμε και τη σχεδιάσαμε και τα εύσημα θα αποδοθούν στον πρώτο  Φορέα που θα μας το ζητήσει και θα υλοποιηθεί.
  • Κανονικά ο Φορέας αυτός έπρεπε να είναι Ο ΣΕΓΑΣ αφού ένας από τους σκοπούς της Ομοσπονδίας  είναι η διάδοση των αγωνισμάτων και η δημιουργία πλατειάς βάσης για κάθε αγώνισμα του Στίβου, αλλά αυτό είναι αρμοδιότητα των υπευθύνων Ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ που ίσως έχουν κάποιο άλλο καλύτερο πρόγραμμα για τη διάδοση του επί κοντώ!
    Μακάρι!  αλλά τίποτε το ουσιαστικό δε βλέπουμε  να γίνεται για το επί κοντω.

Η διάθεση, οι γνώσεις αλλά και αγάπη μας για το αγώνισμα το οποίο υπηρετούμε πάνω από 50 χρόνια, ξεπερνούν κάθε ενδοιασμό κάθε ανασφάλεια που οι άλλοι ΙΣΩΣ έχουν αλλά και κάθε εμπόδιο που παρουσιάζεται.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ …

print

Written by