Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ πλαισιωμένο από Μέλη αλλά και Φίλους του συλλόγου, που επιθυμούν να πιούν ένα κρασάκι με την παρέα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, θα συνεδριάσει την Πέμπτη 16.1.2025 και ώρα 21:30 στην ταβέρνα της κ. Ιωάννας Καλλιά- Κόνιαρη, που βρίσκεται στην πλατεία Μηνά Πατρικίου, γωνία Κρήτης 57 και Λ. Πορφύρα, (στάση μετρό 25 Μαρτίου).
Τα θέματα που θα μας απασχολήσουν είναι:
1) Η ΠΙΤΑ 2025. Η Βράβευση τόσο των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που διακρίθηκαν στους αγώνες το 2024 όσο και των αθλητών-μαθητών που Αρίστευσαν στα μαθήματά τους.
2) Η Γενική Συνέλευση του συλλόγου (που είναι «Εκλογική» και θα γίνει το 2ο 15-θήμερο του Μαρτίου).
3) Διάφορα θέματα–προτάσεις, που στόχο έχουν την ομαλή λειτουργία του συλλόγου.
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Εμείς, πρώτα Ο Θεός, θα είμαστε εκεί και θα χαρούμε να σας έχουμε στην παρέα μας, δεν θα υποχρεωθείτε (ρεφενέ πληρώνουμε)*.
Εσείς, αποφασίστε αν θέλετε να δοκιμάσετε και κάτι καινούριο για το βραδάκι της Πέμπτης, ένα κρασάκι με ωραίους μεζέδες της κ. Ιωάννας, παρέα με τους ανθρώπους που αποφασίζουν για τη λειτουργία του συλλόγου και συνδετικό κρίκο της παρέας “τα παιδιά μας”.* Σημ.: Απλά για να ρυθμίσει η κ. Ιωάννα το τραπέζι, ενημερώστε μας εφόσον αποφασίσετε να μας κάνετε την Τιμή, στο (fotkatsi@phed.auth.gr ή 6932626625).
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.