ΤΑ ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ

Σε δύο Φορείς θα μοιραστούν τα συγκεντρωθέντα “είδη διατροφής”. Το πρώτο είναι Η εκκλησία των Αγίων Πάντων (που διοργανώνει συσσίτια για άπορους) και το δεύτερο είναι η Εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης της οποίας ο εφημέριος συντηρεί άπορες οικογένειες. Περισσότερα θα ξέρουμε… λίγο αργότερα.

Τα συγκεντρωθέντα είναι γύρω στα 80 κιλά! Πολύ καλά, αν αναλογιστούμε ότι συγκεντρώθηκαν μέσα σε 10 ημέρες κυρίως από τους μικρούς μας αθλητές.

Στόχος μας ήταν να δείξουμε στα μικρά μας παιδιά ότι μπορούν να χαίρονται και όταν “δίνουν”.

Σαν παιδιά χαίρονται όταν παίρνουν. Εάν μάθουν να χαίρονται και όταν δίνουν τότε έχουν την ευκαιρία στη ζωή τους να χαίρονται διπλά. Είναι τόσο απλό να κάνεις ένα παιδί να χαίρεται όταν δίνει αρκεί να θυμηθείς ότι πρέπει να τους το μάθεις!!! Τίποτε δεν έρχεται μόνο του στα παιδιά, τα πάντα πρέπει να τα μάθουν από κάπου. Κάποιος πρέπει να τους το  πει, κάποιος πρέπει να τους το δείξει, κάποιος πρέπει να τους ανοίξει κάθε φορά και από ένα παράθυρο για “να βλέπουν” και πρός αυτήν και προς την άλλη κατεύθυνση.

 Το έγγραφο που θα συνοδεύει τα συγκεντρωθέντα αναφέρει τα εξής:

Παρακαλούμε να δεχθείτε τα «είδη διατροφής»  που συγκέντρωσαν τα παιδιά του Συλλόγου μας και να τα διαθέσετε όπως εσείς νομίζετε καλύτερα. Η συγκέντρωση των ειδών αυτών είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ να ευαισθητοποιήσει «τα παιδιά του» απέναντι στους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας.

 

 

print

Written by