ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2021-2023 ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Για την ενημέρωση των μελών αλλά και όσων ενδιαφέρονται, ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ τακτοποιήθηκε εν μέσω πανδημίας με την εναρμόνιση του Καταστατικού και τις Γενικές Συνελεύσεις (απολογιστική και εκλογική) και δε βλέπει την ώρα να κάνει καινούρια αρχή (από Σεπτέμβριο), αφού μέχρι τώρα τα πάντα υπολειτουργούν.

ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ … (Πανέμορφοι όλοι και το κυριότερο … συνθέτουν μια καλή παρέα…).

Αφού βγαίνουν μπροστά οι ελαφρά όμορφοι: Πρόεδρος κ. Μουρουδέλης Σωτήριος, Γενικός Γραμματέας ο κ. Γάκης Δημήτριος και Αντιπρόεδρος η κ. Μανιού -Καψαμπέλη Κατερίνα, φανταστείτε την ομορφιά των υπολοίπων 6 του Δ.Σ.! Είμαστε όλοι ένας και ένας!
(Στην παραπάνω φωτογραφία ο πρόεδρος κ. Μουρουδέλης Σωτήριος με τον γιο του Δημήτρη Μουρουδέλη, αθλητή του συλλόγου μας και … επί τέλους κάποιος από τους άρρενες της οικογένειας που να … βλέπεται! Δεν αναφερόμαστε στα κορίτσια της οικογένειας γιατί είναι όλα (μικρά μεγάλα)! κούκλες.

ΣΥΝΘΕΣΗ Δ.Σ. (μόνο e-mail) 13.6.21-23 ΑΣ ΡΗΓΑΣ

 

Η ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Η τριμελής Εξελεγκτική  Επιτροπή (που ελέγχει τη χρηστή Διοίκηση του Δ.Σ.) είναι μεν σε γενικές γραμμές πιο όμορφη από το Δ.Σ.! (ας είναι καλά η κ. Χρύσα μας) και ο κ. Ντούγκου που έχει τον «τύπο» του, όσο για τον πρόεδρο της Ε.Ε. κ. Δούναβη Κωνσταντίνο … τι να πούμε!
Αφού ψάχνει μήπως βρει καμιά φωτογραφία του, που να βλέπεται! καταλαβαίνετε τι γίνετε. Μέχρι φωτογραφία από τις διακοπές στη Ρώμη μας έφερε για να μας πείσει ότι είναι πιο όμορφος από εμάς!!!

Σταματάω εδώ γιατί όταν θα έρθει η ώρα του έλεγχου τον βλέπω να μας κάνει τα βιβλία του Ταμείου «φύλλα και φτερά»!

ΣΥΝΘΕΣΗ Ε.Ε. 2021-2023 E-MAIL

print

Written by