4ο ΔΙΕΝΟΡΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛ. Ι.Μ.Θ.

4ο ΔΙΕΝΟΡΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Ποτέ τόσο λίγοι δεν έκαναν τόσο πολλά για τα παιδιά  της Θεσσαλονίκης. 

4ο ΔΙΕΝΟΡΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ευχαριστεί τους διοργανωτές του 4ου ΔΙΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ γιατί επέτρεψαν στους αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ να συμμετάσχουν σε ένα ομολογουμένως υπέροχο πρωτάθλημα Στίβου.

Ο ρυθμός με τον οποίο κύλισαν οι αγώνες, οι φοβερές “μάχες” των αθλητών κυρίως στα δρομικά αγωνίσματα, το φίλαθλο πνεύμα των γονέων, η απαράμιλλη προθυμία των εθελοντών Κριτών,  αλλά και η καταπληκτική δουλειά των διοργανωτών, συνέθεσαν ένα σκηνικό που δύσκολα μπορείς να το συναντήσεις σε επίσημους αγώνες.

Όλοι το χάρηκαν. Κάποιοι, οι πιο προετοιμασμένοι καμάρωναν τα μετάλλια που κρέμονταν στο στήθος τους. Αρκετοί με τα ίδια προσόντα, αλλά που δεν προσπάθησαν έδιναν την υπόσχεση στον εαυτό τους “του χρόνου θα πάω καλύτερα” θα προπονηθώ και … τότε τα λέμε! Οι πιο μικροί που αγωνίστηκαν με μεγαλύτερους εξέφραζαν τα παράπονά τους “κύριε ήταν μεγαλύτεροι”!!!  Άλλοι … έτσι και άλλοι … αλλιώς.

Το γεγονός είναι ένα: ΟΛΟΙ χάρηκαν τη συμμετοχή τους στα αγωνίσματα και όλοι προσπάθησαν να πετύχουν το καλύτερο ή να τερματίσουν στους δρόμους αντοχής.

Ο καθένας που αγωνίστηκε κέρδισε! Μέσα από την ευγενή άμιλλα έκανε φίλους, γνώρισε τον εαυτό του, κατάλαβε ότι για να πετύχεις χρειάζεται προσπάθεια, πίστεψε στον εαυτό του και το κυριότερο έζησε από κοντά τον αγώνα.

Ένοιωσε ό,τι νοιώθουν και οι πρωταθλητές που αγωνίζονται σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Ένοιωσε την αγωνία της εκκίνησης. Ένοιωσε την καρδιά του να χτυπάει δυνατά και τα πόδια του να βαραίνουν … αλλά το ξεπέρασε. Ένοιωσε τις δυνάμεις του να τον εγκαταλείπουν στη δεύτερη στροφή αλλά ξαναγεννήθηκε όταν άκουσε τη φωνή του φίλου του «Μπράβο … Κώστα λίγο ακόμη τελειώνεις».

ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ κέρδισαν.

Ο καθένας πήρε το βραβείο του ή το μάθημά του.

Πήραμε μέρος σε πολλούς αγώνες είτε με την ιδιότητα του αθλητή είτε την ιδιότητα του προπονητή. Κανένας αγώνας, κανένα πρωτάθλημα δεν μπορεί να συγκριθεί με το σημερινό. Τα συναισθήματα που δημιουργήθηκαν και γέμισαν το Καυτανζόγλειο δεν περιγράφονται. Ένα ουράνιο τόξο συναισθημάτων υψώθηκε στο Καυτανζόγλειο από την πρώτη προσπάθεια του πρώτου αγωνίσματος  μέχρι και την τελευταία απονομή στους νικητές.  Το κάθε παιδί έδινε το δικό του χρώμα και όλα μαζί δημιούργησαν αυτήν την υπέροχη ατμόσφαιρα αυτό το πολύχρωμο ουράνιο τόξο που σκέπαζε όλο το πρωί το Καυτανζόγλειο.

Συγχαρητήρια στους εμπνευστές, συγχαρητήρια στους διοργανωτές, συγχαρητήρια στους Κριτές, συγχαρητήρια στις ενορίες, συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στο να πάρει σάρκα και οστά αυτό το πανηγύρι συναισθημάτων αυτή η καταπληκτική εκδήλωση.     

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

Σοφία Γκοτζαμάνη, η φωτογραφία με το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε πολλές γλώσσες είναι μόνο για ΕΣΕΝΑ. Το Ευχαριστώ είναι από όλους και κυρίως από τους “δασκάλους σου”, οι οποίοι είναι πολύ χαρούμενοι γιατί  από τόσο νωρίς … τους ξεπέρασες. Να είσαι καλά … Αχώνευτη!!!

print

Written by