ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η 1η ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΠ/Β & ΜΙΝΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ

Φωτογραφίες που μας έστειλε η κ. Σοφία  από τους αγώνες.

Ο φόβος της κακοκαιρίας, που οδήγησε τους διοργανωτές, την τελευταία στιγμή, στην αλλαγή του προγράμματος  και το σχετικό μικρομπέρδεμα, δεν επαληθεύτηκε. Τελικά η ημέρα εξελίχθηκε σε μια κρύα μεν ηλιόλουστη δε ημέρα!

Μερικά αγωνίσματα δεν έγιναν π.χ. τα 1000 ρια (!) και σε μερικά τροποποιήθηκε το πρόγραμμα, με αποτέλεσμα όσοι δεν ήταν παρόντες (αρκετά νωρίτερα) από την ώρα έναρξης του αγωνίσματός τους, να μην μπορέσουν να αγωνιστούν!

 Έγιναν  μερικά λάθη, αλλά «λάθη δεν κάνει» εκείνος που είναι αραχτός και δεν κάνει τίποτε. Θα πρέπει να συγχαρούμε τους συναδέλφους για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης των αγώνων και να τους ευχηθούμε στη 2η ημερίδα να μην τους “τα μπερδέψει» ο καιρός. 
Αποτελέσματα θα περάσουμε όταν μας τα στείλουν οι διοργανωτές.

Από τα λίγα που ξέρουμε ακόμη και για τα παιδιά του Συλλόγου μας (γιατί είχαμε αναλάβει το πόστο της υποδοχής) είναι:  

1.   Η Βάσια Κώττη ήρθε 2η στα 60 μ. εμπόδια ΠΚ/Β αν και τρέχει για πρώτη φορά. Τα πήγε πολύ καλά παρόλο που φορτώθηκε με μια “κίτρινη κάρτα” λόγω “κόκκινου χρώματος”….  (ξέρουν  τι εννοώ και η Βάσια και η Μάγδα)!.

2.   Για τα υπόλοιπα παιδιά τουλάχιστον του ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα κοινοποιήσουμε τα αποτελέσματα μόλις τα «ξετρυπώσουμε».

3.  Ο Άλκης ο Κουπίδης που ήρθε αποφασισμένος να τρέξει για πρώτη φορά 1000 μ. δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα. Όταν μάθαμε ότι δεν θα γίνουν τα 1000 μ.  κάλεσε την προπονήτριά του κ. Σοφία σε ένα αγώνα 1000 μ.

Την πρόσκληση απεδέχθη η κ. Σοφία και με βοηθό το φανταστικό καιρό και χρονομέτρη τον υπογράφοντα έτρεξαν τα 1000 μ. στο Κεντρικό Στάδιο, σε 5΄00″5. Το κυριότερο της αναμέτρησης είναι ότι νικητής ήταν ο Άλκης Κουπίδης!

Μπράβο Άλκη, σήμερα έκανες υπερήφανη την προπονήτριά σου που έγινες καλύτερος από την ίδια. Βέβαια η κ. Σοφία δεν ήξερε με τι “κομάντο” πάει να τα βάλει!  Η απάντηση είναι …. ας πρόσεχε. Έπρεπε να το καταλάβει από τις προπονήσεις, ο Άλκης πάντα  προσεχτικός και ορεξάτος.

Μπράβο σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν.

Η επίδοσή σας σε αυτόν τον αγώνα θα πρέπει είναι το τελευταίο πράγμα που να σας απασχολεί. Η εμπειρία των αγώνων και η χαρά της συμμετοχής θα πρέπει να σας μείνει. Όσοι δεν είστε ευχαριστημένοι με την επίδοσή σας … υπάρχει φάρμακο!  Περισσότερη προσπάθεια και προσοχή στις επόμενες προπονήσεις ώστε κάθε φορά να γίνεστε καλύτεροι. Έτσι στον επόμενο αγώνα θα ξεπεράσετε τον εαυτό σας και σταδιακά θα ξεχωρίσετε  και ανάμεσα στους συναθλητές σας.

Από τα παραλειπόμενα των αγώνων.

Γιατί νομίζετε ότι γελάει η Μάγδα στη διπλανή φωτογραφία με τα “χέρια στις τσέπες”; Ρωτήστε την, αν δεν σας το πει η ίδια, ρωτήστε τη Βάσια γιατί «έφαγε την κίτρινη κάρτα»; κάτι θα μάθετε !  Αχώνευτες κούκλάρες, για πρώτη φορά σταματάω εδώ. Next time (την επόμενη φορά) που λένε και οι φίλοι μας οι “Γάλλοι”!  θα ακουστεί το «κραξιματάκι» σε όλο το Στάδιο και όχι μόνον!!!  Τυχερέεεεεεεεες πάλι τη γλυτώσατε.

ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ στις ΚΑΛΕΣ ΤΕΧΝΕΣ Η ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤ.-ΓΕΩΡ.

Ενώ περιμέναμε να έρθει η ώρα του αγωνίσματος της Χριστίνας-Γεωργίας Χρήστου η κουβέντα μας πήγε στη ζωγραφική και τα σκίτσα. Μέσα σε μισό λεπτό στην άκρη του προγράμματος η Χριστίνα-Γεωργία (στη διπλανή φωτο, μέση με την κόκκινη φόρμα) μας έκανε το σκίτσο ενός αθλητή που τρέχει. Μας εντυπωσίασε!  Την βάλαμε να υπογράψει, το σκανάραμε από την άκρη του προγράμματος και σας το δείχνουμε. Σίγουρα δείχνει μια κλίση προς το σκίτσο και τις καλές τέχνες.

Μπράβο Χριστίνα-Γεωρία αξιοποίησε και αυτό σου το ταλέντο.

print

Written by