ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ

ΤΟ ΑΕΡΙΟ ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ.   Ε!    ΚΑΙ !!!

Μέχρι προχθές αθλητές, προπονητές, ίσως μερικά γραφεία «πάγωναν» στο Καυτανζόγλειο. Προχθές βρέθηκαν χρήματα και συνδέθηκε το ΑΕΡΙΟ.  Ζεστάθηκαν τα γραφεία του Σταδίου, ζεστάθηκαν τα γραφεία του Ιατρικού Κέντρου, της ΕΑΣ και των άλλων ομοσπονδιών του Σταδίου. Καλά κάνανε γιατί στα γραφεία η κατάσταση ήταν παγερή, πώς να ζεσταθούν τα γραφεία μόνο με τα ηλεκτρικά καλοριφέρ τα οποία δούλευαν μέρα νύχτα !!! Ναι καλά κάνανε … 

Για  τους αθλητές  του Στίβου,  ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΕ.  Παγωνιά στις αίθουσες, κομμένο το ζεστό νερό (προσέξτε όχι  ότι δεν έχει ζεστό νερό, έχει και παραέχει αλλά,  το κλείνουνε για το στίβο). Ζεστό νερό είχε ακόμη και πριν από ένα και δυο μήνες  αλλά για τους ΛΙΓΟΥΣ για τους ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ. Όταν παίζανε ποδόσφαιρο ακόμη και οι μικρές ομάδες στο βοηθητικό … τα ανοίγανε !!!!!

ΤΟ ΑΕΡΙΟ ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ   Ε ! Και !!!  

Οι αίθουσες που χρησιμοποιούν οι αθλητές, σε  όλο το  κτίριο 3, τα αποδυτήρια  στο κτίριο 3 και στο βοηθητικό στάδιο,  ούτε ίχνος ζέστης ούτε σταγόνα ζεστού νερού. Αυτός είναι ο Αθλητισμός, αυτός είναι ο ρόλος του Εθνικού Καυτανζογλείου Σταδίου;

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΕΠΩΝΥΜΑ

ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και περιμένουμε να δούμε, πότε θα φιλοτιμηθούν οι υπεύθυνοι να δώσουν εντολή να τρέξει  στα αποδυτήρια το ζεστό νερό και πότε θα «πατηθούν τα κουμπιά» για  να ζεστάνουν και τους χώρους που χρησιμοποιούν οι αθλητές.

ΚΑΛΟΥΜΕ …  Να πάρουν θέση.  

Το Σύνδεσμο Προπονητών Στίβου, τους υπευθύνους του Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού της Θεσσαλονίκης, τους Τεχνικούς εκπροσώπους του ΣΕΓΑΣ στη Θεσσαλονίκη, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, τους Συλλόγους και κάθε Φορέα που έχει σχέση με τον Αθλητισμό.

ΚΑΤΑΛΗΨΗ !!!
Δεν πιστεύω ότι πρέπει να καλέσουμε τους αθλητές και όλους τους ενδιαφερόμενους να κάνουμε κατάληψη των γραφείων του Σταδίου για να δούμε μια στάλα ζεστό νερό, για να δούμε τη θερμοκρασία των χώρων άθλησης να ξεπερνάει τους 10 βαθμούς κελσίου!. 

Αν χρειαστεί ….  Και αυτό θα το κάνουμε.

print

Written by