ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. – 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

Οι φωτογραφίες από το χθεσινό Δ.Σ. στις 3  Οκτωβρίου 2013. Την παράσταση έκλεψε ο Τιμόθεος Κατσάλης Jr.

Δεν ασχολούμαι ξανά με το να σας περιγράφω το πόσο υπέροχα περνάμε στα Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Όποιος θέλει να πάρει μια γεύση από την «παρέα μας» δεν έχει παρά να έρθει να το διαπιστώσει  ιδίοις όμμασι. Είναι μια παρέα που συνεχώς μεγαλώνει αφού κάθε φορά προστίθενται νέοι γονείς και φίλοι του συλλόγου.  Τέλος, δεν ασχολούμαι ξανά με το πώς περνάμε. 
Βέβαια μερικοί παππούδες, μάλλον το παρακάνουν, αφού:
Επειδή ο εγγονός (Τιμόθεος Ευαγγ. Κατσάλης) δεν έκλεισε ακόμη τα 5 για να δικαιούται να έρχεται στις προπονήσεις (είναι μόλις δύο!) τον φέρνει στο Δ.Σ. για να προετοιμάζεται, να περάσει στο πετσί του παιδιού τη μυρουδιά του συλλόγου. Κύριε Τιμόθεε Κατσάλη Παππού,  είπαμε να αγαπάμε τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ όχι όμως και να το παρακάνουμε. Γεροί να είμαστε να δούμε και τον εγγονό Τίμο Κατσάλη πρωταθλητή, όπως και ήταν ο μπαμπάς του μικρού Τιμόθεου, Βαγγέλης Κατσάλης.
Περνάμε καλά, όμως, όταν φτάνει η ώρα της συζήτησης των θεμάτων, ο ιδρώτας που ρίχνουμε δεν έχει σταματημό…    (Με απόφαση του Δ.Σ. η πρώτη Πέμπτη κάθε μήνα είναι η ημέρα που το Δ.Σ. συσκέπτεται και μελετά τα τρέχοντα θέματα της λειτουργίας του συλλόγου).

Οι αποφάσεις του Δ.Σ. του μηνός Οκτωβρίου:

Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ: 
Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου θα γίνει η εκδρομή-πορεία του συλλόγου (γονέων, αθλητών, προπονητών παραγόντων, φίλων) στο Χορτιάτη. Η πορεία θα συνδυαστεί και με φαγητό (BBQ) ψήσιμο!
Περισσότερες πληροφορίες  και λεπτομέρειες για την  εκδρομή όταν  η τριμελής επιτροπή που την οργανώνει, μας δώσει τις λεπτομέρειες.  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παρακολουθείτε τη σελίδα μας, όπου θα ανακοινώσουμε το πρόγραμμα και τις λεπτομέρειες της εκδρομής.  Εσείς αφήστε την Κυριακή (13.10.13) ελεύθερη για να χαρείτε -ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ- με την παρέα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, την ομορφιά του Χορτιάτη.
Η μετακίνηση των συμμετεχόντων στον Χορτιάτη θα γίνει με ευθύνη των γονέων. Όσοι δεν έχουν μέσο για να μετακινηθούν να συνεννοηθούν με το σύλλογο.

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ
Την Τετάρτη 9.10.13 στις 19:00 θα γίνει ο καθιερωμένος ετήσιος Αγιασμός στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ.  (Γονείς, φίλοι  και αθλητές παρακαλείστε να είστε στην αίθουσα έγκαιρα).
Παρακαλούνται οι αθλητές να μη χρησιμοποιήσουν την αίθουσα την ημέρα του Αγιασμού, η οποία έχει διατεθεί για αποκλειστική χρήση στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ από τις 18:00μέχρι και τις 20:30. Η ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ της Αιθούσης, από την Επ. Διοικ. του Καυτανζογλείου. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ

Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ
Την Τετάρτη 9.10.13 στις  19:30 (μετά τον Αγιασμό) θα γίνει και  η συνάντηση γνωριμίας των γονέων με τους ανθρώπους του Δ.Σ. του συλλόγου. Στη συγκέντρωση μετέχουν τα μέλη του  Δ.Σ.,  εκπρόσωποι  προπονητών και οι γονείς και κηδεμόνες των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Το πρόγραμμα της συγκέντρωσης:   Γνωριμία με το Δ.Σ., και τους προπονητές, γενική ενημέρωση των γονέων (εκ μέρους του προέδρου του Δ.Σ. κ. Θεοφανίδη Θ.), Ερωτήσεις – προτάσεις των γονέων. Η συνάντηση θα επεκταθεί «εφ’ όλης της ύλης»,  με στόχο την καλύτερη λειτουργία του συλλόγου προς όφελος των παιδιών «μας».

ΟΡΓΑΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
Με την αύξηση των παιδιών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ προέκυψε και η ανάγκη για αγορά οργάνων προπόνησης. Οι υπεύθυνοι προπονητές για κάθε ηλικιακό γκρουπ θα προτείνουν τα όργανα που χρειάζονται (κώνους, εμπόδια πλαστικά, Ιατρικές μπάλες 1,2,3,4 κιλών,  στεφάνια, ελαστικά σχοινάκια, κρίκους και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται, τα οποία θα αγοράσει ο σύλλογος.
Με την ευκαιρία, αν κάποιος από τους φίλους θελήσει να μας χορηγήσει οτιδήποτε από τα παραπάνω όργανα, δεν έχει παρά να έλθει σε επαφή με έναν προπονητή του συλλόγου.  Μικρές δωρεές σε υλικό στο σύλλογο, από αρκετούς, θα έχουν ως αποτέλεσμα τον εξοπλισμό σε απαραίτητο υλικό προπόνησης χωρίς μεγάλη δαπάνη για το σύλλογο.

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΚΑΙ ΟΙ  ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
Η γραμμή του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, οι προπονητές του να ασχολούνται αποκλειστικά με τους  αθλητές του συλλόγου, παραμένει σε ισχύ.  Για τις περιπτώσεις αθλητών άλλων  συλλόγων που επιθυμούν να προπονούνται με τους προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ  χωρίς να ανήκουν στο σύλλογο, θα πρέπει να καταβάλλουν μηνιαία συνδρομή, κατά περίπτωση (όπως κάνουν και οι αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ).
Σε ανάλογες περιπτώσεις και με την έγκριση του εμπλεκομένου  προπονητή,  οι ενδιαφερόμενοι αθλητές ή οι σύλλογοί τους, θα πρέπει να έρθουν σε επαφή με τον  ΑΣ ΡΗΓΑΣ  για τη διευθέτηση του θέματος (στην αρχή μέσω του κ. Κατσίκα). 
Μετά την 28η Οκτωβρίου ουδείς αθλητής, άλλου συλλόγου,  θα έχει το δικαίωμα να προπονείται  με  προπονητή του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Υποσχέσεις παραγόντων του ΣΕΓΑΣ για μελλοντικές διευθετήσεις  μέσω ΣΕΓΑΣ δεν γίνονται δεκτές, αφού όπως απεδείχθη, δεν τηρούνται.
Παρακαλούνται οι αθλητές που ανήκουν στην κατηγορία αυτή (και δεν έχουν εξασφαλίσει την έγκριση του συλλόγου των για μεταγραφή) αλλά ούτε επιθυμούν να πληρώσουν συνδρομή (όπως κάνουν οι αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ), να μην απασχολούν τους προπονητές του συλλόγου.

ΕΚΤΑΚΤΗ Γ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ – ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ
Εκπρόσωπος του ΑΣ ΡΗΓΑΣ στην  Έκτακτη Γεν. Συνέλευση 18-19 Οκτωβρίου, που θα γίνει στα Τρίκαλα (των 199 αντιπροσώπων των σωματείων που έχουν δικαίωμα ψήφου), ορίστηκε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Θεοφανίδης Θεοδόσιος. Στη Γ. Συνέλευση “ψωμί” έχει το 4ο θέμα που είναι: …… 4.  Παύση από τη θέση του μέλους του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, του κ. Δημήτρη Ανδριόπουλου. (Σύμφωνα με τις σχετικές αιτήσεις Σωματείων μελών που συγκροτούν τον απαιτούμενο από το καταστατικό αριθμό).

ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ  Δ.Σ.  ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Τα θέματα που θα απασχολήσουν το Δ.Σ. του μηνός Νοεμβρίου θα είναι:
ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ του ΑΣ ΡΗΓΑΣ για το 2014,
ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ,  η διοργάνωση των αγώνων για το 2014.
ΧΟΡΗΓΙΕΣ στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ (δικαιώματα χορηγών, υποχρεώσεις συλλόγου).

print

Written by