«ΠΟΤ ΠΟΥΡΙ» ΑΠΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Έχω μαζεμένα θεματάκια για την ενημέρωση των φίλων του συλλόγου τα οποία πήγαν πίσω. Λίγες ώρες πριν αλλάξουμε χρόνο  θα περάσω μερικές φωτογραφίες από κάθε θεματάκι με δυο λόγια για την ενημέρωσή σας.

Το Δ.Σ. Δεκεμβρίου  είχε κάτι από τον παλιό καλό καιρό, αυτό το «οικογενειακό κλίμα» που βοήθησε το σύλλογο να παραμένει βράχος σταθερός, σύλλογος υγιής και «παντός καιρού».

Επίσκεψη παλαιών μας αθλητών. Παλαιοί μας αθλητές που πλέον έχουν πάρει το δρόμο τους δε μας ξεχνούν. Ο Βαγγέλης Κατσάλης πέρασε από το στάδιο και θυμήθηκαν τα παλιά με τον Κ. Παπαγεωργίου.


Ο Παντελής Ρίζος μας έφερε τον παιδαρά γιό του και τους κεράσαμε κάστανα.

Ο Μάριος Ευαγγέλου εμφανίστηκε ως αθλητής του ΑΣ ΡΗΓΑΣ πλέον και προπονήθηκε μαζί με τους Σολομωνίδου, Μπέλο, Λάσκαρη, Μουρουδέλη, Θεοδωρίδου. Η Δήμητρα Σολομωνίδου δε μας ξεχνάει, με το που πατάει το πόδι της στη Θεσσαλονίκη αφήνει τις «σαμπανιές» στον άντρακλα  της οικογένειας (Απόστολο) και μας δείχνει τα όσα υπέροχα έμαθε στην Αθήνα κοντά στον υπέροχο προπονητή και άνθρωπο Ανδρέα Τσώνη.

Η Κατερίνα Κόλλια γύρισε από τη Γαλλία και μας επισκέφτηκε. Θελήσαμε να της κάνουμε έκπληξη για τα γενέθλιά της, δεν έπιασε, τα κάναμε μετά από δύο ημέρες! Όλα καλά, το χαρήκαμε όλοι.
Το καλό νέο είναι ότι από το 2017 η Κατερίνα μας θα βρίσκεται πλέον στην Αθήνα.
Καλωσόρισες  Κατερίνα μας.

Μικροί και μεγάλοι αγωνίστηκαν σε εσωτερικές ημερίδες, έτσι για να μπαίνουμε στο κλίμα για το Νέο έτος που θα αρχίσουν και οι ημερίδες. Με 10 διασκελισμούς και πήχη Μπέλος 4.90, Λάσκαρης 4.80 … χάσανε σουβλάκια στου Πατσουκάκη!


LASKARIS 4.80

Mpelos 4.90

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ  & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ –
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017

print

Written by