1o ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ – ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ

Για να ξέρετε ότι είμαστε σε διαρκή επαφή με τους αρμόδιους, για την επιτυχία της εκδρομής-Αγώνες στο Βελβεντό, σήμερα ενημερώνουμε όσους θελήσουν να έχουν διανυκτέρευση στο Βελβνεντό, όπως και ο υπογράφων.

ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ :

1) ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΓΝΑΝΤΙ, που βρίσκεται ψηλά, δίπλα στο γήπεδο με αρκετά δωμάτια. Χρεώνει: Το δίκλινο 45 με πρωινό, Το Τρίκλινο 55 με πρωινό και υπάρχουν και μερικά δωμάτια αρκετά μεγάλα που θα μπορούσε να μπει και ένα ράντζο για οικογένειες με 2 παιδιά που επίσης το χρεώνει 55 ευρώ (υπάρχουν όμως λίγα τέτοια δωμάτια). http://www.agnanti-hotel.gr/

2) Ο Ξενώνας ΕΝΝΕΑ ΜΟΥΣΕΣ, που βρίσκεται στο κέντρο του Βελβνετού και διαθέτει μόνον 9 δωμάτια, που το καθένα έχει και τη δική του διακόσμηση. Υπάρχει 1 μονόκλινο που χρεώνεται 25 χωρίς πρωινό και 30 με πρωινό, 7 δίκλινα 35 χωρίς πρωινό και 40 με πρωινό και 1 τρίκλινο που χρεώνεται 40 χωρίς πρωινό και 45 με πρωινό. http://9mouses-velvento.gr/contact.html

πώς θα πάω ;

οδικώς

Από Θεσσαλονίκη: ..μέσω της Εγνατίας Οδού Θεσσαλονίκη-Βέροια-Κοζάνη (E90). Λίγο πριν την Κοζάνη αφήνουμε την Εγνατία Οδό και κατευθυνόμαστε προς Λάρισα (E65). Δεν χρειάζεται να πάτε μέσα από Κοζάνη, υπάρχει σήμανση που οδηγεί προς Λάρισα προσοχή. Αμέσως μετά τη Μεγάλη Γέφυρα στη Λίμνη Πολυφύτου, βρίσκουμε στα αριστερά μας τη διασταύρωση Βελβεντού. [Απόσταση από Θεσσαλονίκη μέσω της Εγνατίας οδού 163 χιλ. περίπου 2 ώρες και 10 λεπτά από το Καυτανζόγλειο].

Όσοι θέλουν να πάνε από Σάββατο ας φροντίσουν για τη διαμονή τους ή ας δηλώσουν σε εμάς να τους κλείσουμε εκεί που θέλουν, αλλά έγκαιρα.

Όσοι πάμε από Σάββατο, πίνουμε καφέ ψηλά στο ΑΓΝΑΝΤΙ στις 19:00 και μετά … βλέπουμε…

print

Written by