ΠΕΜΠΤΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 – Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑΣ Κ. ΒΟΣΚΙΔΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑΣ

Συνεπής με όλα τα ραντεβού της αλλά και τις υποσχέσεις της, η προπονήτρια των Ακαδημιών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Ευδοξία Βοσκίδου ετοιμάζεται για την τελετή απονομής του πτυχίου της από το Παιδαγωγικό του Α.Π.Θ.

Πήραμε την παρακάτω πρόσκληση από την κ. Ευδοξία μας την οποία και σας κοινοποιούμε για την περίπτωση που κάποιος θα ήθελε να πολλαπλασιάσει τη χαρά της  κ. Ευδοξίας μας.

«Καλησπέρα σε όλους!

Την Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018 και ώρα 8:30 στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ θα γίνει η τελετή της ορκωμοσίας μου! Θα χαρώ πολύ να σας δω!

Βοσκίδου Ευδοξία»

Εκ μέρους του προέδρου κ. Γάκη Δημήτρη, ολόκληρου του Δ.Σ., των προπονητών, των Γονέων και Κηδεμόνων αλλά και των αθλητών του συλλόγου, συγχαίρουμε την κ. Ευδοξία μας  και της ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ  … ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ στις σπουδές της. Μακάρι  το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο οποίο σκοπεύει να συνεχίσει τις σπουδές της να της επιτρέπει να συνεχίσει την τόσο ξεχωριστή παρουσίας της στην Οικογένεια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Κυρία Ευδοξία μας,

ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ …
«ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ» ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.  (Μέχρι και «Salto πίσω με το κοντάρι»! θα κάνει η Δήμητρα Σολομωνίδου! που και αυτή ετοιμάζεται (από Σεπτέμβριο) για το μεταπτυχιακό της στη Μεγ. Βρετανία!

Μπορεί η απομάκρυνση για λίγο ή πολύ, των στελεχών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ -λόγω σπουδών- να μας στενοχωρεί! όμως γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο μόνος τρόπος για να γινόμαστε καλύτεροι ως σύλλογος αλλά και ως άτομα,  είναι να μαθαίνουμε συνεχώς με σπουδές και μελέτη και να μη χάνουμε την ευκαιρία «να κερδίζουμε κάτι» από κάθε περίσταση … με θετικό ή ακόμη και αρνητικό αποτέλεσμα.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κ. ΕΥΔΟΞΙΑ ΜΑΣ και μην ξεχνάτε:
ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ έστω και από μακριά…!

print

Written by