(86) ΟΙ ΔΗΛΩΘΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΣΕΡΡΕΣ – ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ (21.11.18)

Για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Μέχρι στιγμής (Τετάρτη Μεσημέρι) οι δηλωθέντες εκδρομείς είναι 86. Παρακαλούνται οι προπονητές που θα στείλουν το βράδυ τις συμμετοχές να τις γράψετε στο EXCEL  που έχουμε περάσει για να κάνουμε την αντιγραφή των δεδομένων πιο εύκολα).

ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΩΝ & ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ 25.11.18

Το βράδυ θα ξέρουμε τον ακριβή αριθμό, αφού ακόμη πολλοί δεν έχουν δηλωθεί.

Απαντούμε σε ερωτήσεις που διατυπώθηκαν:

  • ΝΑΙ μπορούν οι γονείς να πάνε με το Ι.Χ. και να στείλουν τα παιδιά με το Λεωφορείο. Θα πρέπει να τα φέρουν στην αναχώρηση και να τα πάρουν στην επιστροφή.
  • Στην ταβέρνα έρχονται όσοι θέλουν είτε ταξιδέψουν με το Λεωφορείο είτε με Ι.Χ. (πρέπει όμως να το δηλώσουν). Στην ταβέρνα ο καθένας τρώει ότι θέλει και πληρώνει το λογαριασμό του.
  • Όσοι πάνε με Ι.Χ. μπορούν στην επιστροφή να πάρουν τα παιδιά τους από τις Σέρρες (ενημερώνουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ για να μην ψάχνουμε τα παιδιά).
  • Με τα δεδομένα της στιγμής (2) δύο θα είναι τα Λεωφορεία. Το 1ο για τους ενήλικες και το 2ο για την ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ (τους προπονητές με τους αθλητές τους).
  • Ακόμη και αν ο καιρός είναι χάλια, η εκδομή-Αγώνας θα γίνει αφού οι Σέρρες διαθέτουν και κλειστό προπονητήριο. Όσο για το φαγητό, θα καλύψουμε το πιθανό κρύο και με λίγο κρασάκι, αφού άλλος θα οδηγεί.
  • ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ.
    Δηλώσεις του στυλ «μπορεί να έρθουμε, ή μπορεί με το Ι.Χ. ή με το Λεωφορείο ή … μπορεί να φάμε ή να μη φάμε … ξεχάστε το. Όσοι δεν δηλώσουν υπεύθυνα θα έρθουν με το Λεωφορείο μόνον αν υπάρχουν θέσεις, αλλιώς αν θέλουν να έρθουν θα έρθουν με το Ι.Χ. τους, κοντά είναι.
    Από την άλλη όσοι δηλώσουν ότι θα έρθουν με το Λεωφορείο και στο τέλος ταξιδέψουν με το Ι.Χ. τους – ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΑ– θα πληρώσουν και τις θέσεις τους στο Λεωφορείο.

Μέχρι σήμερα το βράδυ ΤΕΤΑΡΤΗ 21.11.18 θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να δηλώσετε.

  1. Πόσοι και ποιοι θα έρθετε.
  2. Να πληρώσετε τις προκαταβολές (10 οι ενήλικες, 5 οι ανήλικοι που δεν αγωνίζονται). Οι τραυματίες αθλητές (έρχονται να ενισχύσουν τους συναθλητές τους -χωρίς πληρωμή).
  3. Με τί θα έρθετε.
  4. Αν θα φάτε μαζί μας.

(Υποσχεθήκαμε να απαντήσουμε στον κ. Ζορπίδη (Λεωφορείο/α) και να ερευνήσουμε για ταβέρνα. Αν κάποιος έχει να προτείνει κάποια ταβέρνα στον ΑΙ ΓΙΑΝΝΗ, που να εγγυάται για την εξυπηρέτηση, ας μας ενημερώσει.
Σκοπεύουμε την Πέμπτη  “ίσως” να κάνουμε μία βόλτα μέχρι τον Αι Γιάννη για να ρυθμίσουμε από κοντά τα του φαγητού, αν δεν το ρυθμίσουμε τηλεφωνικά).

print

Written by